Liggede generell med logoer Liggede generell med logoer Liggede generell med logoer Liggede generell med logoer Liggede generell med logoer

PITCH & TECH-DAG

Onsdag 6. Mars

Sju nye film- og spillprosjekt vil pitches i løpet av dagen. I tillegg presenteres og debatteres hvordan kunstig intelligens snur opp ned på hva som er mulig i audiovisuell produksjon. Hvordan kan den brukes som kreativt kunstnerisk verktøy for å lage nye univers og fortellinger? Hvilke utfordringer byr den på for menneskelig autonomi og kreativitet, og på hvilke måter kan mennesker ta ansvar for at den blir brukt på forsvarlig vis?

Påmelding PITCH & TECH-DAG
Kjøp bransjeakkreditering

Onsdag 06. mars

Amfiet i Sparebank 1 SMN, Søndre gt. 4


Program

DEL 1 - Investorfrokost med pitch og mesterklasse

08.00-08.30: Ankomst/registrering.

08.30-08.40: Velkommen!

08.40-08.50: Keynote: “Out of this world” Banebrytende filmteknologi - smakebit på mesterklasse med Jannicke Mikkelsen FNF.

09.00-10.30: Midtnorsk investorpitch.
Fire trønderske film-/spillprosjekt konkurrerer om en premie på 75.000 kr foran en investorjury med Knut Eilif Halgunset, SpareBank 1 SMN; Aurora Koteng, Koteng Eiendom AS og Sandra Elisabeth Holm, Måsøval AS.
Prosjektene som skal pitches er:
Bestemorder (spillefilm) – Syden Pictures
Click the Link Below (dokumentarfilm) – Gonzodocs
Gun Lab (spill) – Studio Gauntlet
Ringo’s Roundup (spill) – Surt

Les mer om årets pitchere

10.30-10.45: Kaffepause.

10.45-12.15: Mesterklasse: Fiksjon, Fakta og Forsvar.
Jannicke Mikkelsen FNF, en av Norges fremste filmfotografer, viser oss det aller siste innen filmteknologi fra Hollywood. Hun viser hvordan den samme innovasjonen bidrar til en urovekkende og ukontrollert bruk av KI til å forfalske nyheter, skape politisk splittelse, og eksponering av mulige svakheter i vår nasjonale sikkerhet.

12.15-13.00: Lunsj.

DEL 2 - KI-panel og Filminvests spillefilmpitch

13.00-14.15: KI-Panel: Hvordan forandrer kunstig intelligens måten vi lager film på?

Filmfotograf Jannicke Mikkelsen er en pionér innen virtuell produksjon, der kunstig intelligens snur opp ned på hva som er mulig. Regissør Tonje Hessen Schei har laget dokumentarer om hvordan kunstig intelligens forandrer livene våre, samfunnet vårt og ikke minst framtida vår. Nå bruker hun selv kunstig intelligens som et kunstnerisk verktøy for å lage nye filmunivers og fortellinger i nye prosjekter. Inga Strümke er forfatter og forsker, og Norges fremste stemme innenfor arbeidet med etisk forsvarlig KI, og de utfordringene kunstig intelligens byr på for menneskelig autonomi og
kreativitet. Sammen skal de snakke om hvilke muligheter den nye teknologien byr på for filmbransjen, og hvordan vi mennesker skal ta ansvar for at den blir brukt på forsvarlig vis. Panelet modereres av Bår Stenvik, manusforfatter med bakgrunn fra Den norske filmskolen, og forfatter av boka «Det store spillet – hvordan overleve i algoritmenes tidsalder».

14.15-14.30: Kaffepause.

14.30-15.30: Filminvest spillefilmpitch.
Tre prosjekt konkurrerer om en premie på 100.000 kr som går til en spillefilmidé tematisk forankret i Trøndelag og/eller Innlandet.
Jury: Yngvild Sve Flikke, Silje Nikoline Glimsdal og Eric Vogel.

Pitchere:

Harald Rømma - Jenta i båten

Jay Choi – Andre siden av verden

Julie Skaufel - Sigrid

Arrangementet er et samarbeid mellom Kosmorama, Midtnorsk filmsenter, Filminvest, Næringsforeningen i Trondheim, Sparebank 1 SMN, Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune.

Obs! Har du bransjeakkreditering eller filmtreffakkreditering er inngang på dette arrangementet gratis. Du vil få tilsendt informasjon om hvordan du henter ut din gratisbillett på e-post.
Ta kontakt på admin@kosmorama.no dersom du har akkreditering og ikke har mottatt denne informasjonen.

Påmelding PITCH & TECH-DAG
Kjøp Bransjeakkreditering