Filmtreff foto Emilie Wulff Skårild Filmtreff foto Emilie Wulff Skårild Filmtreff foto Emilie Wulff Skårild Filmtreff foto Emilie Wulff Skårild Filmtreff foto Emilie Wulff Skårild

Filmtreff

I 2024 har vi gleden av å ønske velkommen til Filmtreff under Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival i samarbeid med Film & Kino og Filmdistributørene.

Filmtreffet vil finne sted på Prinsen Kinosenter tirsdag 5. og onsdag 6. mars, med program fra kl. 9 begge dager.

Program filmtreff

Obs! Frist for kjøp av akkreditering er nå utløpt

Påmelding og program for Filmtreffet finnes på filmtreff.no

Velkommen til 20. utgave av Kosmorama

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival er Midt-Norges største filmfestival, og arrangeres i uke 10. Da inntar festivalen Prinsen Kinosenter i Trondheim med et kuratert program som vises fra morgen til kveld syv dager i strekk. I år arrangeres 20. utgave av festivalen fra 4. til 10. mars.

Akkreditering

For deltagere på Filmtreff har vi gleden av å tilby redusert pris på bransjeakkreditering. Pris på akkreditering for Filmtreff-deltagere vil være 680 kr, mot ordinær bransje-akkreditering 910 kr. Akkrediteringen gir tilgang til alle ordinære filmvisninger på Kosmorama samt arrangementer som inngår i festivalens bransjedager.


Mulighet til å oppleve åpningsfilm og jubileumsfest

Det er mulig å melde seg på både åpning og jubileumsfest uten ekstra kostnad for de som kjøper Filmtreffets bransjeakkreditering. Begrenset antall plasser tilgjengelig, førstemann til mølla.


Åpningsfilm og fest

Åpningsfilmen på Kosmorama 2024 vises 4. mars på Nova kinosenter kl. 18.00, og er norgespremiere på Hammarskjöld av Per Fly med Mikael Persbrandt i hovedrollen. Etter åpningsfilmen er det også en åpningsfest i Kjøpmannsgata Ung Kunst (K-U-K) i Kjøpmannsgata 38. Det er kort vei fra Nova og det blir mingling, god stemning og levende musikk med Trondheimsolistene.


Jubileumsfest

Onsdag 6. mars kl. 19.00 feirer vi Kosmoramas 20. utgave med jubileumsfest på Dokkhuset. Her samler vi venner av festivalen. Det blir utdeling av priser, tilbakeblikk på høydepunkter i Kosmorama-historien, musikk og moro.


Hotell

Vi kan tilby en rimelig hotellavtale med våre partnere i Strawberry, hvor filmtreffets gjester kan booke enkeltrom til 1490,- og dobbeltrom til 1690,- inkludert frokost og kaffe og te.

Hotell som kan tilby denne avtalen er:
Comfort Hotel® Park, Prinsens gate 4a, 7012 Trondheim

Quality Hotel™ Augustin, Kongens gate 26, 7011 Trondheim

Comfort Hotel® Trondheim, Krambugata 11, 7011 Trondheim

Siste bestillingsdato for å få dette tilbudet er 12. februar 2024. Mer informasjon om hvordan man benytter seg av tilbudet vil bli tilsendt filmtreffets gjester på epost.

Festivalkafé

Under festivaluken forvandles foajeen på Prinsen Kinosenter når vi setter opp vår helt egen festivalkafé i samarbeid med Pala kaffe, Gola empanadas og iskrem, Hegstad & Blakstad og Moskus Bar. Her vil det være mulig å kjøpe seg noe godt å drikke og spise uten at man trenger å forlate kinosenteret.

Praktisk info om akkreditering

Akkreditering gir deg tilgang til alle ordinære visninger på Prinsen kinosenter og Cinemateket under festivalen. Passet brukes til å ta ut billetter til de visningene du ønsker å dra på. Koden får du på en egen mail. Hoopla-koden du får ved kjøp kan du se bort i fra. Billetter kan tas ut på kosmorama.no, trondheimkino.no eller på utsalgsstedene på Prinsen Kino, Nova Kino eller Trondheim Torg. Festivalpasset er personlig og kan ikke brukes av andre.

Følg med på kosmorama.no for detaljert program etter hvert som festivalen nærmer seg. Inkludert i akkrediteringen er også Edith Carlmar Symposium på Olavshallen fredag 8. mars. Begrenset antall plasser, førstemann til mølla. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no for påmelding til symposiet.


Frist for kjøp av akkreditering er nå utløpt


Påmelding og program for Filmtreffet finnes på filmtreff.no

Program filmtreff