Torleif Kvinnesland Kosmorama TKV1201 kopi Torleif Kvinnesland Kosmorama TKV1201 kopi Torleif Kvinnesland Kosmorama TKV1201 kopi Torleif Kvinnesland Kosmorama TKV1201 kopi Torleif Kvinnesland Kosmorama TKV1201 kopi

Bransje

Bransjeakkreditering

Kosmorama tilbyr film- og kinobransjen festivalakkreditering og spennende bransjetilbud til gunstige priser. I tillegg til en hel uke med film, fest og opplevelser, står også Midtnorsk filmmarked og pitchekonkurranse på programmet. Enkelte arrangement og spesialvisninger er ikke inkludert i bransjeakkrediteringen.

Bransjeakkreditering koster 830 kr. og gir tilgang til alle ordinære visninger i festivaluka. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no for å kjøpe bransjepass eller om du har andre spørsmål.

New Directors Award

New Directors Award er Kosmoramas konkurranseprogram. Filmskapere fra hele verden som ikke har laget mer enn tre fiksjonsfilmer i spillefilmlengde kan kjempe om seieren. Kosmoramas programråd, ledet av programsjefen, vurderer aktuelle filmer fra det siste året, og nominerer filmer til konkurransen. Her søker programrådet på eget initiativ etter de mest betydningsfulle filmskaperne i samtiden. En internasjonal jury på 3 – 5 kvalifiserte jurymedlemmer vil vurdere alle de nominerte filmene under festivalen og kåre en vinner.

Kanonprisen

Kanonprisen er filmbransjens egen pris, der de beste av de beste fra det norske filmåret blir hedret av sine egne. Medlemmer av filmbransjens fagforbund stemmer fram sine kollegaer, og det deles ut priser til årets beste regissør, produsent, manusforfatter, fotograf, klipper, lyddesigner, produksjonsdesigner, komponist og skuespillere.

Midtnorsk filmmarked

Midtnorsk Filmmarked er årets viktigste møteplass for alle som ønsker å bli bedre kjent med trøndersk filmbransje. Her møtes filmskapere, publikum, presse, politikere, studenter og næriongsliv til dypdykk i den regionale filmbransjen.

Midtnorsk Filmmarked arrangeres av Midtnorsk Filmsenter og Filminvest i samarbeid med Kosmorama. Informasjon om Midtnorsk filmmarked 2023 kommer nærmere festivalen.

Maren Terese Forsbakk Maren Forsbakk pitchekonk 013

Fra Midtnorsk filmmarked 2020. Foto: Maren Terese Forsbakk

Filmpåmelding

Kosmorama har ikke åpen filmpåmelding. Ta kontakt med mads@kosmorama.no ved henvendelser.