Image 12 1 Image 12 1 Image 12 1 Image 12 1

Billetter

Klippekort

  • Fem filmer til prisen av fire 480,-
Kjøp klippekort

Klippekort inkluderer fem filmer for prisen av fire!

Klippekortet kan brukes på alle ordinære visninger på kinosenteret under festivalen, og kan deles av flere personer. Det er også en super gave å gi! Etter at du har kjøpt klippekort, kan du ta det i bruk når det fullstendige filmprogrammet slippes. Klippekort kan kun kjøpes digitalt.

Enkeltbilletter

  • Ordinær filmvisning 120,-

Det er mulig å kjøpe billetter til visninger uten å ha festivalpass. Enkeltbilletter kan kjøpes på nett via programsidene våre, eller på Trondheim Kinos utsalgssteder, så snart filmprogrammet er lansert. Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter til alle våre arrangement.

Festivalpass

  • Ordinær 1295,-
  • Student 895,-
  • Honnør 795,-

Festivalpass for Kosmorama 2021 er utsolgt.

Festivalpass gir adgang til alle ordinære visninger under festivalen, og selges kun på nett.

Selv om du har kjøpt festivalpass, så må du hente ut billett til den enkelte visningen du vil se. Dette kan gjøres på nett og i Prinsen kinosenters lokaler. Du kan kun hente ut én billett per film, og festivalpasset er personlig og kan bare brukes av én person.

Når du har kjøpt festivalpass, vil du etter hvert motta en epost fra oss med en kode. Med denne koden kan du hente ut billetter til alle ordinære visninger under festivalen, både på nett og i kinoens salgspunkter. Dersom du ønsker et fysisk festivalpass, kan dette hentes ut i infoskranken når festivalen nærmer seg.

Du må fremvise både festivalpass og billett ved inngang til visningene. Festivalpasset er personlig, og kan kun brukes til å ta ut én billett per tidsluke. Misbruk av festivalpasset kan føre til inndragelse. Filmene starter presis, og alle visninger er unummererte. Møt opp i god tid til visningen. Dersom det er utsolgt vil ubrukte plasser selges som rushtickets ved visningsstart.

Slik går du frem for å bestille billetter på nett:

  • Velg ønsket visning
  • Velg billettkategorien Kosmoklubben
  • Legg inn din kode i Kosmoklubb-feltet