Image 12 1 Image 12 1 Image 12 1 Image 12 1

Billetter

Hvordan billetter fungerer på Kosmorama

Hos Kosmorama velger du selv om du ønsker å se én eller alle filmene!

Enkeltbilletter
kjøpes digitalt eller i utsalgsstedene på Prinsen Kino, Nova Kino eller Trondheim Torg. Billetter til filmene kan kjøpes så snart programmet er sluppet.

Klippekort kan kjøpes med 5 eller 10 klipp som er billigere enn å kjøpe 5 eller 10 enkeltbilletter. Klippekortet er ikke personlig og kan deles med venner og kjente. Kanskje du kan spandere en kinotur på en venn? Klippekort fås kun digitalt og kan kjøpes på kosmorama.no eller trondheimkino.no.

Festivalpass gir deg tilgang til alle ordinære visninger på festivalen. Festivalpasset brukes til å ta ut billetter til de visningene du ønsker å dra på. Dette kan gjøres på kosmorama.no, trondheimkino.no eller på utsalgsstedene på Prinsen Kino, Nova Kino eller Trondheim Torg. Festivalpasset er personlig og kan ikke brukes av andre.

Når du kjøper festivalpass, blir du automatisk en del av Kosmoklubben. Kosmoklubben gir deg tilgang til billettene før alle andre, eksklusive premierer, gratis filmfrokost under festivalen og andre spennende tilbud gjennom året.

Early-bird er et knippe med festivalpass som legges ut for salg gjerne rett etter endt festival og er billigere enn ordinært festivalpass.

Klippekort

Klippekortet kan brukes på alle ordinære visninger på kinosenteret under festivalen, og kan deles av flere personer. Det er også en super gave å gi! Etter at du har kjøpt klippekort, kan du ta det i bruk når det fullstendige filmprogrammet slippes. Klippekort kan kun kjøpes digitalt.

Enkeltbilletter

Det er mulig å kjøpe billetter til visninger uten å ha festivalpass. Enkeltbilletter kan kjøpes digitalt eller på Trondheim Kinos utsalgssteder så snart filmprogrammet er lansert. Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter til alle våre arrangement.

Festivalpass 2022

  • Earlybird 830,-

Early bird er dessverre utsolgt for denne gang. Følg med i vårt nyhetsbrev hvis du ønsker å være først ute når festivalpass og klippekort slippes!