Image 12 1 Image 12 1 Image 12 1 Image 12 1

Billetter

Slik fungerer billetter på Kosmorama:

Hos Kosmorama velger du selv om du ønsker å se én eller mange filmer!

Enkeltbilletter
kjøpes digitalt eller i utsalgsstedene på Prinsen Kino, Nova Kino eller Trondheim Torg. Billetter til filmene kan kjøpes så snart programmet er sluppet (dette skjer i midten av februar)

Klippekort kan kjøpes med 5 eller 10 klipp som er billigere enn å kjøpe 5 eller 10 enkeltbilletter. Klippekortet er ikke personlig og kan deles med venner og kjente. Kanskje du kan spandere kinotur på en venn? Klippekort fås kun digitalt og kan kjøpes på kosmorama.no eller trondheimkino.no.

Festivalpass gir deg tilgang til alle ordinære visninger på festivalen. Festivalpasset brukes til å ta ut billetter til de visningene du ønsker å dra på. Dette kan gjøres på kosmorama.no, trondheimkino.no eller på utsalgsstedene på Prinsen Kino, Nova Kino eller Trondheim Torg. Festivalpasset er personlig og kan ikke brukes av andre.

Når du kjøper festivalpass, blir du automatisk en del av Kosmoklubben. Kosmoklubben gir deg tilgang til billettene før alle andre, eksklusive premierer, gratis filmfrokost under festivalen og andre spennende tilbud gjennom året!

Early-bird er et knippe med festivalpass som legges ut for salg gjerne rett etter endt festival og er billigere enn ordinært festivalpass.

Klippekort

Klippekortet kan brukes på alle ordinære visninger på kinosenteret under festivalen, og kan deles av flere personer. Det er også en super gave å gi! Etter at du har kjøpt klippekort, kan du ta det i bruk når det fullstendige filmprogrammet slippes. Klippekort kan kun kjøpes digitalt og legges ut for salg desember 2021.

Enkeltbillett

Det er mulig å kjøpe billetter til visninger uten å ha festivalpass. Enkeltbilletter kan kjøpes digitalt eller på Trondheim Kinos utsalgssteder så snart filmprogrammet er lansert. Det er også mulig å kjøpe enkeltbilletter til alle våre arrangement.

Festivalpass 2022

  • Ordinær 1295,-
  • Student 960,-
  • Honnør 960,-
Kjøp festivalpass her! (NB. begrenset antall til salgs)

Festivalpass gir adgang til alle ordinære visninger på Prinsen Kinosenter under festivalen, og selges kun på nett.

Selv om du har kjøpt festivalpass, så må du hente ut billett til den enkelte visningen du vil se. Vi ønsker primært at publikum skal gjøre dette digitalt via vårt program på kosmorama.no eller på trondheimkino.no. Du kan kun hente ut én billett per film, og festivalpasset er personlig og kan bare brukes av én person.

Når du har kjøpt festivalpass, vil du etter hvert motta en epost fra oss med en kode. Med denne koden kan du hente ut billetter til alle ordinære visninger under festivalen, både på nett og i kinoens salgspunkter.

Du må fremvise billett ved inngang til visningene. Festivalpasset er personlig, og kan kun brukes til å ta ut én billett per tidsluke. Misbruk av festivalpasset kan føre til inndragelse.

Innslipp til filmvisninger på kinosenteret starter 15 minutter før filmstart. Visninger starter nøyaktig på annonsert tidspunkt – uten reklame.

Slik går du frem for å bestille billetter på nett:

  • Velg ønsket visning
  • Velg billettkategorien Kosmoklubben
  • Legg inn din kode i Kosmoklubb-feltet