3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse 3 The Quest of Alain Ducasse

Kulinarisk høst

I september inviterer Kosmorama til kulinariske opplevelser på rekke og rad. Det blir bobler og film i Britannia Hall, Champagnelunsj i Speilsalen, Big Kahuna burgere på Bula Neobistro og italiensk tre-retters på Alma's. En kulinarisk høst du ikke vil gå glipp av!

Web bottleshock1 1

BOTTLE SHOCK PÅ BRITANNIA HALL

3. SEPTEMBER KL. 19.00

Kosmorama og Britannia Hotel inviterer til visning av filmen Bottle Shock (2008) og vinsmaking i Britannia Hall. Vi inviterer til blindsmaking av to amerikanske og to franske viner, med lett kåseri av 5-ganger Norgesmester for vinkelnere Henrik Dahl Jahnsen i selveste Britannia Hall, før vi ruller ned lerretet og lar dere forsvinne inn i filmens og vinens besnærende univers med en unik visning av Bottle Shock. Bli med på en fascinerende reise i vinens verden! Billetter inkluderer filmvisning og blindsmaking av fire typer vin, pluss snack og et glass bobler til filmen.

Les mer om filmen og finn billetter her

3 The Quest of Alain Ducasse

THE QUEST OF ALAIN DUCASSE MED SPEILSALEN

4. SEPTEMBER KL. 11.00

Kosmorama i samarbeid med Britannia Hotel inviterer til en eksklusiv visning av dokumentaren The Quest of Alain Ducasse (2017) etterfulgt av servering i den fantastiske Michelin-restauranten Speilsalen på Britannia Hotel.

Billetter til arrangementet inkluderer filmvisning på Nova og påfølgende servering av Champagnelunsj i Speilsalen bestående av en 4-retters sjømatmeny basert på verdens beste sjømat fra Trøndelag, samt et glass Champagne ved ankomst. Øvrig drikke til maten kommer i tillegg.

Les mer om filmen og finn billetter her

Pulp Fiction

PULP FICTION MED BULA NEOBISTRO

8. SEPTEMBER KL. 17.00

Ikke bare får du her muligheten til å se Tarantinos mesterverk Pulp Fiction (1994) på stort lerret, men du får også en middag inspirert av filmen på fantastiske Bula Neobistro! Big Kahuna-burgere er bare noe av det som står på menyen, sitronbrusen er iskald og filmmusikken spilles på anlegget – det kaller vi en helaften verdig en tidløs klassiker som Pulp Fiction. Eier og kjøkkensjef Reneé Fagerhøi på Bula har et nært og personlig forhold til filmen, og skal diske opp med fantastiske retter inspirert av filmens univers.

Les mer om filmen og finn billetter her

Big Night

BIG NIGHT PÅ ALMA'S

15. SEPTEMBER KL. 19.00

Unn deg en utsøkt kulinarisk filmopplevelse med Big Night (1996) – en av de mest prominente matfilmene som finnes.

Under visningen vil kokkene på Alma’s diske opp med et utvalg av rettene du ser i filmen, inspirert av det italienske kjøkkenet hovedkarakterene setter så høyt. Menyen vil denne kvelden bestå av skalldyrrisotto med mascarpone, persille og sitron, ovnsbakt pasta med tomat, storfekjøtt, basilikum og parmesan, og vaniljepannacotta med biscotti og bær.

Les mer om filmen og finn billetter her

Arrangementene er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser.

Har du allerede kjøpt billett, men den nye datoen passer ikke? Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no.

Aktuelt