Web bottleshock1 1

Kulinarisk kino på Britannia Hall: Bottle Shock (utsolgt)

  • Britannia Hall, Britannia Hotel
  • 03. september 19:00 22:00
Kulinariskbottleshock1
Bli med på en fascinerende reise i vinens verden med blindsmaking og filmvisning!

Billetter inkluderer filmvisning og blindsmaking av fire typer vin, pluss snack og et glass bobler til filmen.

The Judgement of Paris den 24. mai 1976 har gått inn i historiebøkene som en elsket og hatet begivenhet. Stag’s Leap og Chateau Montelena fra Napa Valley i USA slo de beste vinene fra Frankrike i en blindsmaking gjennomført av de fremste franske vinkjennerne. En skandale for fransk vin og et gjennombrudd for amerikansk vinproduksjon, men er det fremdeles slik? Og hvordan kunne det skje?

Vi inviterer til blindsmaking av to amerikanske og to franske viner, med lett kåseri av 5-ganger Norgesmester for vinkelnere Henrik Dahl Jahnsen i selveste Britannia Hall, før vi ruller ned lerretet og lar dere forsvinne inn i filmens og vinens besnærende univers med en unik visning av Bottle Shock (2008).

Med ingen ringere enn Alan Rickman i hovedrollen kan vi love en underholdende film om den gryende vinproduksjonen i Napa Valley, lett avrundet med britisk syrlighet og fransk fortvilelse med innslag av forståsegpåere, humor og kjærlighet i skjønn harmoni.

Underveis i filmen serveres det et glass med bobler og snacks, med mulighet for å kjøpe påfyll ved behov.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er ekstremt stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim!