Pulp Fiction

Kulinarisk kino: Pulp Fiction med Bula Neobistro (utsolgt)

  • Prinsen Kinosenter // Bula Neobistro
  • 08. september 17:00 22:00
Pulp Fiction

Ikke bare får du her muligheten til å se Tarantinos mesterverk Pulp Fiction på stort lerret, men du får også en middag inspirert av filmen på fantastiske Bula Neobistro! Big Kahuna-burgere er bare noe av det som står på menyen, sitronbrusen er iskald og filmmusikken spilles på anlegget – det kaller vi en helaften verdig en tidløs klassiker som Pulp Fiction. Eier og kjøkkensjef Reneé Fagerhøi på Bula har et nært og personlig forhold til filmen, og skal diske opp med fantastiske retter inspirert av filmens univers.

Quentin Tarantinos gjennombrudd Pulp Fiction (1994) er et postmodernistisk mesterverk med mye humor og vold. Handlingen utspiller seg i Los Angeles med flere historier som går om hverandre og snubler fram og tilbake i tid. Vi møter blant annet leiemorderne Vincent (John Travolta) og burger-elskende Jules (Samuel L. Jackson), som står for det velkjente sitatet «You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris? ... They call it Royale with Cheese».

Pulp Fiction ble vinneren av prestisjetunge Palme d’Or på filmfestivalen i Cannes og nominert til syv Oscar-priser i 1994. Siden sin premiere har filmen oppnådd kultstatus og frekventert lister over de beste filmene gjennom tidene. Tarantino har blitt kalt den mest innflytelsesrike regissøren i sin generasjon, og Pulp Fiction er hans mesterverk.