3 The Quest of Alain Ducasse

Kulinarisk kino med Speilsalen: The Quest of Alain Ducasse (ledige billetter!)

  • Nova Kinosenter // Speilsalen på Britannia Hotel
  • 04. september 11:00 13:30
3 The Quest of Alain Ducasse
Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival i samarbeid med Britannia Hotel inviterer til en eksklusiv visning av dokumentaren The Quest of Alain Ducasse etterfulgt av servering i den fantastiske Michelin-restauranten Speilsalen på Britannia Hotel.

Billetter til arrangementet inkluderer filmvisning på Nova og påfølgende servering av Champagnelunsj i Speilsalen bestående av en 4-retters sjømatmeny basert på verdens beste sjømat fra Trøndelag, samt et glass Champagne ved ankomst. Øvrig drikke til maten kommer i tillegg.

Ducasse 096981

OM THE QUEST OF ALAIN DUCASSE (2017):

Stjernekokken Alain Ducasse har en vellykket karriere bak seg. Han har gitt ut en rekke kokebøker og grunnlagt flere restauranter rundt om i verden. Han er den første restaurantdriveren som har tre restauranter i tre byer med tre Michelinstjerner. Hva mer kan man søke etter når man allerede har oppnådd så mye i sin karriere? I The Quest of Alain Ducasse får vi følge denne berømte, men likevel hemmelighetsfulle kokken, når han reiser verden rundt for å oppdage og utvide repertoaret til sitt kulinariske univers.
Speilslaen Britannia 2020 photo Lars Petter Pettersen 210820 0070 v4copy

Om Speilsalen

Med kontinuerlig søk etter kulinarisk perfeksjon på aller høyeste nivå, har Christopher Davidsen ledet Britannia Hotel og Speilsalen til sin første Michelinstjerne. I Speilsalen vil du oppleve en matreise hvor de fineste, håndplukkede råvarene er tilberedt med ytterste omsorg og respekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene og den gode smaken er i sentrum av opplevelsen.

Christopher Davidsen er offisiell verdensmester i kokkekunst og Bocuse d ‘Or sølvmedaljør fra 2017. Speilsalen er hans første signatur-restaurant.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er ekstremt stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim!