Kosmorama 20180914 2024 Kosmorama 20180914 2024 Kosmorama 20180914 2024 Kosmorama 20180914 2024 Kosmorama 20180914 2024

Kosmorama året rundt

Kosmorama filmfestival arrangeres i mars hvert år, men vi inviterer også til filmpremierer, utekinoer, kulinarisk kino og andre arrangement gjennom hele året.

Arrangement gjennom året:

Mandagsfilmen

Hver mandag setter Trondheim Kino i samarbeid med Kosmorama opp en ny, håndplukket kvalitetsfilm i vår aller beste sal på Prinsen Kino. Det er veldig enkelt å huske: Prinsen 6 kl. 18! Se programmet til Mandagsfilmen her.

Olavskino

Hvert år går Olavsfest av stabelen og i den anledning kuraterer vi et spesialprogram for festivalen. Trondheim internasjonale Olavsfest er en verdibasert festival som arrangeres årlig mellom 28. juli og 3. august. Ei uke fylt med fest og folkeliv, med kvalitetskonserter og samtaler, med mangfoldige kunst- og kulturuttrykk. Olavsfest er en inkluderende arena for refleksjon rundt verdispørsmål og menneskerettigheter som er relevante for alle mennesker, uavhengig av hva du tror på. Olavsfest er forankret i den tusenårige olsoktradisjonen. Les mer om Olavsfest her.

Kulturnatt

Kulturnatt Trondheim er byens største endagsfestival! En årlig helaften i september hvor du kan oppleve smakebiter fra Trondheims kulturliv helt gratis; konserter, forestillinger, kurs, utstillinger og mye mer. Kosmorama stiller hvert år med ulike visninger. Les mer om Kulturnatt her.

Utekino

Kosmorama elsker utekino - uansett vær! Med både lite og stort utekinoutstyr kan Kosmorama dukke opp hvor som helst i Trondheim og omegn. Hvert år arrangerer vi ulike utekinoer. Følg med i våre kanaler for oppdatering på når og hvor. Se bilder og les mer om utekinoene våres her.

Julekino

Det er blitt en tradisjon å vise julefilm for publikum, og helst ute. Pakk med deg alt av varme klær, og ring inn julen med oss!

Sluppen Filmfest

Sluppen Filmfest arrangeres på Lager11 i et samarbeid mellom R. Kjeldsberg, Lager11 og Kosmorama. Sammen skaper vi filmopplevelser og aktiviteter for hele familien! Les mer om Sluppen Filmfest her.

Kulinarisk kino

En av Kosmoramas spydspisser er Kulinarisk kino. I samarbeid med noen av byens beste restauranter, barer og mataktører arrangerer vi unike opplevelser hvor vi kombinerer film og mat i skjønn magi!

Samarbeid

Sammen blir vi bedre. Har du og din bedrift en ide om en filmvisning? Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no.

Ønskevisninger

Har du et ønske om filmvisning? Vi kan ikke garantere at ditt ønske går i oppfyllelse, men vi vil veldig gjerne høre hva du har på hjertet! Kontakt oss på admin@kosmorama.no.