Header Håkon Karlsen Håkon Karlsen Vær Her10 Header Håkon Karlsen Håkon Karlsen Vær Her10 Header Håkon Karlsen Håkon Karlsen Vær Her10 Header Håkon Karlsen Håkon Karlsen Vær Her10 Header Håkon Karlsen Håkon Karlsen Vær Her10 Header Håkon Karlsen Håkon Karlsen Vær Her10

Bli med som frivillig

Kosmorama søker frivillige til festivalens 20. utgave i 2024. Her kan du få du nye venner, nyttige erfaringer, gode filmopplevelser og muligheten til å skape en magisk festivalopplevelse for både deg selv og andre!

Søknadsfristen er 15. februar

Kosmorama 2024 arrangeres 4.-10. mars, og vi trenger hjelp av frivillige som gjør arbeidsoppgaver i vårt Kosmocrew og ønsker å bidra til at Kosmorama filmfestival blir en fantastisk opplevelse.

Som medlem av Kosmocrew får du et festivalpass som gir deg tilgang til å se så mye film du vil under festivalen. Du blir også invitert til førpremiere kun for frivillige, og du blir kjent med andre frivillige i Kosmocrew Lounge under festivalen. Vi søker deg som ønsker å bidra til at Kosmorama filmfestival blir en fantastisk opplevelse for alle!

Kosmorama er på utkikk etter frivillige i mange ulike funksjoner, og arbeidsoppgavene avhenger av hva du selv ønsker å søke på. Blant annet trenger vi frivillige som står i infoskranke, henger opp plakater, tar bilder, kjører ærender i Kosmoramas festivalbiler, tar imot andre frivillige, utfører oppdrag i forbindelse med ute-kino og er vert for gjester. Ikke minst trenger vi mange kinoverter, som tar ansvar i kinosalene før, under og etter visning. Kinoverter skal også stå foran publikum og ønske dem velkommen til visning. Det beste av alt er at kinovertene får se mye film sammen med publikum.

Vi forventer at du møter opp til avtalt tid og utfører arbeidsoppgavene dine med godt humør og engasjement. Minimum arbeidsinnsats er tre vakter (ca. 21 timer), men noen av arbeidsområdene vil kreve litt mer.

Søknadsfristen er 15. februar 2024.

Foto: Håkon Karlsen

Aktuelt