Infoskranken Emilie Wulff Skårild Infoskranken Emilie Wulff Skårild Infoskranken Emilie Wulff Skårild Infoskranken Emilie Wulff Skårild Infoskranken Emilie Wulff Skårild Infoskranken Emilie Wulff Skårild

Generell info - Kosmorama 2024

På Kosmorama er det mye som foregår i løpet av festivaluken, og mye å sette seg inn i for deg som skal på festival! Her har vi samlet det du trenger å vite om festivalen, billetter, publikumsprisen og mer for å ha en god festivalopplevelse 4.-10. mars.
Foto coverbilde: Emilie Wulff Skårild

Infoskranken

Kosmoramas infoskranke finner du i fojaéen på Prinsen Kinosenter.
Her kan du hente ut festivalpass og akkreditering, se på årets Kosmorama-merch, og få svar og hjelp til det meste av det du måtte lure på i forbindelse med Kosmorama 2024.
Merk at kjøp av billetter gjøres i kinokiosken, ikke infoskranken.
Infoskranken har følgende åpningstider:
Torsdag 29. februar 15.00-19.00
Fredag 1. mars 15.00-19.00
Lørdag 2. mars 13.00-17.00
Søndag 3. mars 13.00-17.00
Festivaluka: 10.00-21.00

Festivalkaféen

Etter å ha fått svært gode tilbakemeldinger i fjor, er den supre gjengen fra Pala, Gola, Hegstad Blakstad og Bar Moskus tilbake for å servere mat, søtsaker, drikke og gode vibber i festivalkaféen under Kosmorama 2024.

Festivalkaféen i foajeen på Prinsen har følgende åpningstider under festivalen 4.-10. mars 2024.

Mandag: 13.30-20.30
Tirsdag - torsdag: 09.30-20.30
Fredag - lørdag: 09.30 - 00.00
Søndag: 09.30 - 20.30

Fra 09:30-12:00 vil kaféen tilby et utvalg av boller og sort kaffe. Fra 12:00 og utover tilbys full meny.
På fredag og lørdag holder kaféens bar langåpent for festligheter i foajéen hvor alle er velkommen.

Billetter

Hos Kosmorama velger du selv om du ønsker å se én eller mange filmer!
Enkeltbilletter legges ut for salg når festivalprogrammet annonseres i februar. Billettene kan kjøpes på nett og i utsalgsstedene til Trondheim Kino (Nova kino, Prinsen kino, Trondheim Torg infoskranke).

Ønsker du å se flere filmer? Da kan du kjøpe klippekort på 5 eller 10 klipp, eller festivalpass i ulike kampanjer gjennom året. Dette annonseres i nyhetsbrevet vårt, nettsiden og sosiale medier.

Enkeltbilletter
kjøpes digitalt på kosmorama.no eller i utsalgsstedene på Prinsen Kino, Nova Kino eller Trondheim Torg.

Klippekort kan kjøpes med 5 eller 10 klipp som er billigere enn å kjøpe 5 eller 10 enkeltbilletter. Det kan brukes på alle ordinære visninger på Prinsen kinosenter og Cinemateket under festivalen. Klippekortet kan ikke brukes på åpningsfilmen eller andre spesialvisninger/arrangement. Klippekortet er ikke personlig og kan deles med venner og kjente. Kanskje du kan spandere kinotur på en venn? Klippekort fås kun digitalt og kan kjøpes på kosmorama.no eller trondheimkino.no.
Klippekort vil bli tilgjengelig for salg nærmere festivalen.

MERK: Klippekortbilletter til forestillinger på cinemateket kan kun kjøpes på nett og i Trondheim Kinos billettutsalg. Disse kan kjøpes senest 30 min før forestillingsstart. Du kan ikke kjøpe klippekortbilletter over disk på Cinemateket.

Festivalpass gir deg tilgang til alle ordinære visninger på Prinsen kinosenter og Cinemateket under festivalen. Festivalpasset kan ikke brukes på åpningsfilmen og andre spesialvisninger/arrangement. Passet brukes til å ta ut billetter til de visningene du ønsker å dra på. Koden får du på en egen mail. Hoopla-koden du får ved kjøp kan du se bort i fra. Billetter kan tas ut på kosmorama.no, trondheimkino.no eller på utsalgsstedene på Prinsen Kino, Nova Kino eller Trondheim Torg. Festivalpasset er personlig og kan ikke brukes av andre.

Når du kjøper festivalpass, blir du automatisk en del av Kosmoklubben. Kosmoklubben gir deg tilgang til billettene før alle andre, eksklusive premierer, gratis filmfrokost under festivalen og andre spennende tilbud gjennom året!

MERK: festivalpass-koden sendes ut manuelt og kommer derfor ikke automatisk etter billettkjøp. Det vil derfor være noe ventetid mellom kjøp av festivalpass og utsending av din kosmoklubb-kode.

Early-bird er et knippe med festivalpass som legges ut for salg gjerne rett etter endt festival og er billigere enn ordinært festivalpass.

Aldersgrenser: Alle filmene i programmet skal være tydelig merket med aldersgrense. Sjekk dette før du kjøper billetter.

Publikumsprisen

I programserien New Directors har Kosmorama viet sitt konkurranseprogram til fremtidens filmskapere, de nye stemmene i den store globale filmverdenen som vi har tro på skal markere seg sterkt i årene som kommer.

I denne programserien er det ikke bare filmene som skal være gode, regissørene skal også vise at de har noe ekstra som historiefortellere og/eller filmkunstnere. Kosmoramas programråd har i felleskap nominert de ti filmene som kjemper om prisen New Directors Award.

Filmene i dette konkurranseprogrammet kjemper også om Publikumsprisen, som du kan være med å gi din stemme til etter å ha sett filmene på festivalen.

Slik stemmer du på publikumsprisen

Finn en stemmeseddel og gi karakter til filmen du har ett. Du kan delta i trekningen av festivalpass til Kosmorama 2024 ved å skrive navn og e-post på seddelen. Lever stemmeseddelen i en av de blå stemmeboksene.

Bar 2

Bar 2 befinner seg i Prinsen 2, og er vår eneste sal med skjenkebevilling under Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival. Ønsker du å kjøpe deg noe godt å drikke til en filmvisning i Prinsen 2 kan du kjøpe det i kaféen og ta med inn i salen. Kaféområdet i Foajeen på Prinsen har også skjenkebevilling.

Aktuelt