Festilvalkafe 2024 Emilie Wulff Skårild Festilvalkafe 2024 Emilie Wulff Skårild Festilvalkafe 2024 Emilie Wulff Skårild Festilvalkafe 2024 Emilie Wulff Skårild Festilvalkafe 2024 Emilie Wulff Skårild Festilvalkafe 2024 Emilie Wulff Skårild

Slik blir årets festivalkafé

Etter å ha fått svært gode tilbakemeldinger i fjor, er den supre gjengen fra Pala, Gola, Hegstad Blakstad og Bar Moskus tilbake for å servere mat, søtsaker, drikke og gode vibber i festivalkaféen under Kosmorama 2024! Vi i Kosmorama er storfornøyde med å endelig kunne fortelle om årets festivalkafé.

Foto: Emilie Wulff Skårild

Pala kaffebrenneri er på plass igjen i år med både espressobaserte drikker og filterkaffe som er brent og brygget til perfeksjon! Den engasjerte gjengen i Pala holder til i brenneriet sitt på Heimdal, men stiller denne uken med nydelig kvalitetsbrygg på Prinsen kino til glede for kaffetørste festivalgjengere.

Ønsker du noe søtt til kaffen finner du nystekte boller fra Emmer Håndverksbakeri som både smaker godt og passer perfekt som påfyll når man løper mellom kinosalene dagen lang. Emmer er et av Hegstad Blakstads nyeste konsepter, og har også et utsalgssted på Sluppen for dem som skulle ønske seg flere av disse smakfulle bollene utenom festivaluka.

Gola står igjen klare i kaféen med empanadas, iskrem og Silvinas positive energi som kan gjøre deg i godt humør etter selv den tristeste film! Isbaren er en favoritt blant mange trøndere og vi er utrolig glade for at Gola tar turen til Kosmorama for å servere sultne festivalgjengere denne uken.

Sist, men ikke minst, er Bar Moskus på plass for å gjøre kaféen komplett med sin festival-bar. Her får du kjøpt deg noe godt å drikke mens du blar gjennom programmet eller slapper av mellom filmene.

Suppa er tilbake!

I tillegg til fjorårets favoritter kan vi meddele at suppa er tilbake! Flere festivalgjengere har savnet suppe på menyen, og den er på plass igjen i år i form av en brød og suppebuffet.

Festilvalkafe 2024 Emilie Wulff Skårild

Velkommen til festivalkafé på Prinsen! Foto: Emilie Wulff Skårild

Åpningstider

Mandag: 13.30-20.30
Tirsdag - torsdag: 09.30-20.30
Fredag - lørdag: 09.30 - 00.00
Søndag: 09.30 - 20.30

Fra 09:30-12:00 vil kaféen tilby et utvalg av boller og sort kaffe. Fra 12:00 og utover tilbys full meny.
På fredag og lørdag holder kaféens bar langåpent for festligheter i foajéen hvor alle er velkommen.

Aktuelt