Webheader Webheader Webheader Webheader Webheader Webheader

Disse Oscar-nominerte filmene vises på Kosmorama 2024

Oscar-sesongen er i gang, og Kosmorama er glade for å kunne annonsere at hele fire Oscar-nominerte filmer står på programmet i år. Vinnerne annonseres natt til 11. mars, like etter festivalens slutt. Vi anbefaler å se alle disse filmene på det store lerretet i Kosmorama-uka, for kanskje er det én eller flere fremtidige Oscar-vinnere blant dem!

The Teacher's Lounge

The teachers lounge3

Se trailer

Den tyske filmen The Teachers' Lounge vises som en del av programserien Mennesker i Mellom, og er nominert i kategorien beste internasjonale film. The Teachers’ Lounge hadde sin premiere under filmfestivalen i Berlin i fjor. Etterpå har den blitt vist på en rekke andre store filmfestivaler og fått lovord fra både kritikere og publikum.

Io Capitano

Io capitano3

Se trailer

Io capitano er den nyeste filmen til regissør Matteo Garrone, og vises som en del av Kosmoramas programserie Samfunn. Filmen er sammen med The Teacher's Lounge nominert til Oscar for beste internasjonale film.

Robot Dreams

Robot Dreams3

Se trailer

Robot Dreams er en morsom og rørende animasjonsfilm om vennskap, savn og vissheten om at tiden forandrer seg. Den vises som en del av Kosmoramas programserie Skråblikk. Filmen er nominert til Oscar for beste animasjonsfilm. Den vant også prisen for beste animasjonsfilm under European Film Awards 2023.

Four Daughters

Four Daugthers3

Se trailer

Four Daughters vises som en del av Kosmoramas programserie Dokumentar. Filmen vant prisen for beste dokumentar under filmfestivalen i Cannes og er dessuten Oscar-nominert.

Aktuelt