Robot Dreams1 Robot Dreams1 Robot Dreams1 Robot Dreams1

ROBOT DREAMS

  • 102 min
  • Spania, Frankriket
  • Skråblikk
  • Tillatt for alle
  • 3 Visninger
Robot Dreams3
Robot Dreams1
Robot Dreams2

New York på 1980-tallet: En ensom hund tilbringer tiden alene i leiligheten sin. TVen holder ham med selskap mens han spiser dårlig ferdigmat fra mikrobølgeovnen. En reklame for en splitter ny robot-modell dukker opp på skjermen, og hunden ringer inn en bestilling sporenstreks. Pakken leveres på døra, og ivrige poter skrur robot-delene sammen. Endelig har hunden fått en bestevenn for livet! Vennskapet ser ut til å være uslitelig, men en dag blir hunden tvunget til å forlate roboten på ei strand. Vil de noen gang få møte hverandre igjen?

Les mer

Robot Dreams – som egner seg minst like bra for voksne som for barn – har en dvelende ettertenksomhet og en reflekterende undring over vennskapsforhold. Filmen er helt uten dialog, for vennskap trenger ingen ord. I stedet blir denne fantasifulle fabelen akkompagnert av et uttrykksfullt lydbilde fra storbyens bulder, brak og yrende liv.

Dette er en morsom og rørende animasjonsfilm om vennskap, savn og vissheten om at tiden forandrer seg. Filmen er nominert til Oscar for beste animasjonsfilm.

Visninger

Mandag 04. mars 16.15 16.15 Prinsen 5
Kjøp billett
Onsdag 06. mars 14.00 14.00 Prinsen 3
Kjøp billett
Søndag 10. mars 10.00 10.00 Prinsen 2
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel ROBOT DREAMS
Regissør Pablo BERGER
År 2023
Lengde 102 min
Land Spania, Frankriket
Språk uten tale
Tekst ingen
Skuespillere Ivan Labanda, Tito Trifol, Rafa Calvo

Filmen er en del av programserien

Skråblikk