Identifying Features2 Identifying Features2 Identifying Features2 Identifying Features2

Identifying Features

  • 97 min
  • Mexico, Spania
  • New Directors
Identifying Features
Identifying Features2
Magdalena har ikke hørt fra sønnen sin på flere måneder, ikke siden han reiste hjemmefra for å ta seg over den amerikanske grensa og finne arbeid der. Hun begir seg ut på en reise for å finne han. Underveis slår hun seg sammen med en ung mann med navn Miguel som nylig er blitt deportert fra USA og nå er på leting etter sin mor. Les mer

Identifying Features tar oss med bak avisoverskriftene om ulovlige immigranter og Donald Trumps mur, og gir oss et menneskelig og nødvendig perspektiv på en annen del av fortellingen: hvordan store antall immigranter som søker et bedre liv i USA blir kidnappet, ranet og drept før de når grensa.

Identifying Features er et stillferdig, men samtidig mektig, drama om migrasjon, familie og tap. Kulturmagasinet Hollywood Reporter skriver om filmen, som er regissør Fernanda Valadez’ debut, at den varsler ankomsten til en sårt tiltrengt stemme. Valadez har høstet lovord verden over, og filmen har blant annet vunnet publikumsprisen og pris for beste manus på Sundance filmfestival i 2020.

Denne filmen er en del av New Directors-serien, og er blant filmene man kan stemme fram til vinner av publikumsprisen. Avgi din vurdering av filmen her, og vær med i trekning om festivalpass til Kosmorama 2022!


Filmen er tilgjengelig på Kosmorama Digital 8. – 28. mars.

Se film og kjøp billett her

4467e860 00f5 11eb bdfb 335be426a8bc

Regissør

Fernanda Valadez

Fernanda Valadez er en meksikansk regissør, manusforfatter og produsent. Hun ble født i Guanajuato i 1981. Hennes første kortfilm, Of This World (2010), ble kåret til det årets beste meksikanske kortfilm. Hun uteksaminerte fra Centro de Capacitación Cinematográfia (CCC) i Mexico City med kortfilmen 400 Maletas (2014), som vant Mexicos svar på student-Oscar. Identifying Features er hennes første langfilm.

Informasjon

Originaltittel Sin señas particulares
Regissør Fernanda Valadez
Fernanda Valadez
År 2020
Lengde 97 min
Land Mexico, Spania
Språk Spansk
Tekst Engelsk
Skuespillere Mercedes Hernández, David Illescas, Juan Jesús Varela

Filmen er en del av programserien

New Directors