Costa Brava Lebanon1 Costa Brava Lebanon1 Costa Brava Lebanon1 Costa Brava Lebanon1 Costa Brava Lebanon1

Programserier 2023

New Directors

Konkurranseprogrammet hvor vi viser fram filmskapere vi tror vil sette sitt preg på den internasjonale filmscenen i tiden framover.

New Directors Award er Kosmoramas konkurranseprogram dedikert til fremtidens filmskapere. Filmskaperne i dette programmet er nye stemmer i den globale filmverden som vi har tro på skal markere seg i årene som kommer. I dette programmet er det ikke bare filmene som skal være gode, regissørene skal også vise at de har noe ekstra som historiefortellere og/eller filmkunstnere.

Kriteriet er at regissøren ikke har laget mer enn tre langfilmer. Festivalens programråd har kuratert filmene som inngår i konkurranseporgrammet. En profesjonell jury vil velge vinneren av New Directors Award blant disse.

Publikumsprisen


I tillegg til New Directors Award-prisen, konkurrerer alle filmene i denne programserien om Kosmoramas publikumspris. Alle publikummere som deltar på visninger av festivalen kan avgi sin bedømmelse av filmene gjennom stemmesedler som er tilgjengelige på kinosenteret. Den filmen med høyest gjennomsnittskarakter etter festivalens slutt, vinner publikumsprisen.

Ingen filmer funnet fra årets festival
Ingen treff