Beasts Clawing At Straws1 Beasts Clawing At Straws1 Beasts Clawing At Straws1 Beasts Clawing At Straws1

Beasts Clawing at Straws

  • 109 min
  • Sør-Korea
  • New Directors
Beasts Clawing Straws2020 12 18 09h37m02s414 1
Beasts Clawing At Straws1
Beasts clawing straws post cover
Beasts clawing at straws

En bag full av penger er bindeleddet for en rekke ulike historier i denne sørkoreanske krimthrilleren med klare innslag av mørk humor, Coenske forviklinger og inspirasjon fra arven etter Tarantino.

Les mer

Joong-Man har flyttet inn med moren på grunn av pengeproblemer. Tae-young er i gjeld til en mafiaboss på grunn av kjæresten, som har stukket av. Mi-ran har tapt pengene sine og jobber som «vertinne» for å tjene nok til å komme seg vekk fra sin voldelige ektemann, i det en amorøs fremmed tilbyr seg å «ta hånd om» problemet. Alle ser bagen med pengene som løsningen på sine problemer og gjør alt de kan for å komme seirende ut av det som utvikler seg til en blodig katt og mus-lek. Med Beasts Clawing at Straws leverer regissør Kim Yong-hoon en stilsikker regidebut hvor han på kløktig vis ruller ut historien og avslører hvordan karakterenes skjebner henger sammen. Hvem vil ende opp med pengene, og til hvilken pris?


Denne filmen er en del av New Directors-serien, og er blant filmene man kan stemme fram til vinner av publikumsprisen. Avgi din vurdering av filmen her, og vær med i trekning om festivalpass til Kosmorama 2022!

Filmen er tilgjengelig på Kosmorama Digital 8. – 28. mars.

Se film og kjøp billett her

Director KIM Yong hoon

Regissør

Kim Yong-hoon

Kim Yong-hoon er en sør-koreansk regissør som tidligere har jobbet med den anerkjente regissøren Jang Jin. Beasts Clawing at Straws er hans regidebut. Filmen hadde premiere på den presitsjefylte filmfestivalen i Rotterdam, hvor den vant juryprisen.

Informasjon

Originaltittel Jipuragirado Jabgo Sipeun Jimseungdeul
Regissør Kim Yong-hoon
År 2020
Lengde 109 min
Land Sør-Korea
Språk Koreansk
Tekst Engelsk
Skuespillere Jeon Do-Yeon, Jung Woo-Sung, Bae Sung-woo

Filmen er en del av programserien

New Directors