Amanda2 Amanda2 Amanda2 Amanda2

AMANDA

  • 94 min
  • Italia
  • New Directors
  • 3 Visninger
Amanda3
Amanda2
Amanda3

Amanda er tidlig i tjueårene og har aldri hatt venner, selv om det er det hun ønsker seg mest her i verden. Når hun flytter tilbake til Torino og finner ut at hun som barn var mye sammen med Rebecca, legger hun en urokkelig slagplan for å overbevise henne om at de egentlig er bestevenninner.

Les mer

Ledet an av stjerneskuddet Benedetta Porcaroli er dette en distinkt og leken debut fra den spennende filmskaperen Carolina Cavalli. Med spreke formgrep og særegen fortellerevne viser hun seg som en filmstemme å regne med i årene framover, noe som også ble anerkjent med filmens deltakelse på høstens største filmfestivaler.

Amanda var en av våre store oppdagelser og overraskelser i løpet av fjoråret. Dette er en morsom og merkelig filmopplevelse om noe så enkelt og så vanskelig som vennskap.

Om regissøren
Carolina Cavalli (f. 1992, Milano) er en manusforfatter og filmskaper. Hun har tidligere blant annet hatt regi i TV-komedien Mi hanno sputato nel milkshake. Amanda (2022) er hennes spillefilmdebut. Filmen hadde premiere på filmfestivalen i Venezia i 2022 hvor den ble nominert til publikumsprisen. Til alt overmål debuterte Cavalli også som forfatter samme år med romanen “Metropolitana”.

Visninger

Mandag 06. mars 15.00 15.00
Kjøp billett
Onsdag 08. mars 16.00 16.00
Kjøp billett
Lørdag 11. mars 21.00 21.00
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel AMANDA
Regissør Carolina Cavalli
År 2022
Lengde 94 min
Land Italia
Språk Italiensk
Tekst Engelsk
Skuespillere Benedetta Porcaroli, Galatéa Bellugi, Giovanna Mezzogiorno

Filmen er en del av programserien

New Directors