Norwegian Dream Still 14 Norwegian Dream Still 14 Norwegian Dream Still 14 Norwegian Dream Still 14 Norwegian Dream Still 14 Norwegian Dream Still 14

Nå er den her - traileren til Kosmoramas åpningsfilm - NORWEGIAN DREAM

Vi har den glede og ære å få presentere traileren til NORWEGIAN DREAM som har norgespremiere og er åpningsfilm på Kosmorama 6. mars.

Det er en første gang for alt. Med NORWEGIAN DREAM har drøm blitt til virkelighet for regissør Leiv Igor Devold og produsent Håvard Gossé i Spætt Film. Dette er nemlig spillefilmdebuten for dem begge og handlingen i denne norsk-polsk-tyske produksjonen er lagt til Trøndelag. “Jeg er kjempestolt over at vi har klart å lage Trøndelags første lokalproduserte spillefilm,” sier Devold, som fra før har laget flere dokumentarer. Håvard Gossé er også vel bevandret innen den sjangeren og har stått bak flere kritikerroste dokumentarfilmer. Nå er det imidlertid spillefilm og Norwegian Dream som gjelder og traileren slippes løs i disse dager. Hos Håvard Gossé rir det mange følelser gjennom hodet når han ser de utallige arbeidstimene lagt ned i filmproduksjon kokt ned til en to minutters trailer.

“Jeg ble veldig stolt da jeg så traileren første gang, for jeg tror det var først da jeg virkelig innså at vi hadde klart å lage en ekte spillefilm,” sier han.

Norwegian Dream er en mangefasettert fortelling der møter på tvers av kultur og klasse utgjør rammen rundt en kjærlighetshistorie mellom to unge menn. Leiv Igor Devold, som selv har polsk-norsk bakgrunn, trekker fram hovedbudskapet: at det skal være trygt å stå fram som den du er, for alle og overalt. “Nå gleder jeg meg veldig, til å dele denne kjærlighetshistorien med publikum på Kosmorama 6. mars,” avslutter han.

Filmen går på kino over hele landet uken etter Kosmorama.

Regissør Leiv Igor Devold er førsteamanuensis ved NTNU og Norwegian Dream er en del av hans forskningsprosjekt innen filmregi.

Billetter til premieren kan du kjøpe her:

Norwegian Dream Keyart Facebook NO A Wdelivery

Aktuelt