Norwegian Dream Keyart Facebook NO A Wdelivery Norwegian Dream Keyart Facebook NO A Wdelivery Norwegian Dream Keyart Facebook NO A Wdelivery Norwegian Dream Keyart Facebook NO A Wdelivery Norwegian Dream Keyart Facebook NO A Wdelivery Norwegian Dream Keyart Facebook NO A Wdelivery

Billetter til åpningsfilmen NORWEGIAN DREAM

NORWEGIAN DREAM er den første spillefilmen som er produsert av et trøndersk filmselskap og dette blir en stor, historisk begivenhet du ikke bør gå glipp av! Nå kan du sikre deg billetter og bli med på den offisielle åpningen av festivalen mandag 6. mars.

Om NORWEGIAN DREAM:
Robert er 19 år og har reist fra Polen til et kystsamfunn utenfor Trondheim for å betale ned en gjeld. Han begynner å jobbe i en fiskeforedlingsbedrift, hvor han møter kollegaen Ivar – en aspirerende drag queen – som Robert får følelser for. I frykt for å bli avslørt av sine polske arbeidskamerater, holder Robert forholdet skjult. Snart står han overfor et dilemma når en betent arbeidskonflikt bryter ut og Ivar støtter arbeiderne. Robert må velge hvilken av hans norske drømmer som er viktigst for ham.

NORWEGIAN DREAM er et skeivt kjærlighetsdrama som ble filmet på Hitra, Frøya, Orkanger og Trondheim. Regissør Leiv Igor Devold, som selv har norsk-polsk bakgrunn og er bosatt i Trondheim, har laget et sårt drama om hvor vanskelig det kan være å elske andre når man ikke kan akseptere seg selv. Hovedrolleinnhaverne Hubert Miłkowski og trønderske Karl Bekele Steinland leder an et spennende cast med polske, norske og lokale skuespillere.

- Kosmorama er en internasional festival som skal vise det beste av film fra hele verden. Vi syns det er stas at første stopp på filmbilletten er i vårt eget nærmiljø, Trondheim og Trøndelag, sier Silje Engeness, direktør i Kosmorama.

Regissør Leiv Igor Devold er førsteamanuensis ved NTNU og Norwegian Dream er en del av hans forskningsprosjekt innen filmregi.

Aktuelt