Frivillige hakonkarlsen Frivillige hakonkarlsen Frivillige hakonkarlsen Frivillige hakonkarlsen Frivillige hakonkarlsen Frivillige hakonkarlsen

Kosmorama søker filminteresserte frivillige

Kosmocrew er vår gjeng med frivillige festivalmedarbeidere. Som medlem av Kosmocrew får du et festivalpass som gir deg tilgang til å se så mye film du vil under festivalen. Du er også invitert til en førpremiere kun for frivillige og selvsagt møter du nye venner på Kosmocrew Lounge under festivalen! Vi søker deg som ønsker å bidra til at Kosmorama filmfestival blir fantastisk.

Søknadsfrist er 15. februar.

Ved spørsmål eller kommentarer, send mail til julietollan@kosmorama.no

Kosmorama trenger spesielt frivillige til disse områdene og oppfordrer deg til å søke:


Kinovert

Kinoverten sin oppgave er å være et vennlig ansikt utad for Kosmorama. En av hovedoppgavene vil være å ta ansvar i kinosalene. Det krever litt ekstra mot å være kinovert, enten det er å presentere en film for publikum eller være råkjapp på klargjøring av saler til neste visning. Du blir synlig på festivalen og må derfor være villig til å svare på spørsmål, motivere andre frivillige til å stå på og holde et øye med alt som foregår slik at det blir en trivelig og ren festival for absolutt alle. Det beste med å være kinovert er at du får se filmene sammen med publikum!


Fotograf

Som Kosmocrew-fotograf kan du blant annet være med å ta gode bilder/videoer på kinosenteret, fester og andre spennende Kosmorama-opplevelser. Kosmorama er mer enn film, og vi vil forevige de mange festivaløyeblikkene og opplevelsene som finner sted i uke 10. Det eneste vi krever er eget utstyr og pågangsmot!

Aktuelt