Studio Kosmorama: Gritt

  • Online
  • 09. mars 19:00 20:00
GRITT still 5

Bli med på en samtale om den norske spillefilmen Gritt med regissør Itonje Søimer Guttormsen, hovedrolleinnehaver Birgitte Larsen og dramaturg Per Ananiassen i Kosmoramas egen livestream.

Tirsdag til fredag klokka 19.00 i festivaluka presenterer vi Studio Kosmorama. Dette er en livestream der vi i Kosmorama-staben gir tips om årets filmer og får besøk av aktuelle gjester. Under sendingene blir det mulig for publikum å sende inn spørsmål og kommentarer til gjestene i studio. I år kan vi ikke møtes fysisk, men vi håper at dette vil være en alternativ arena som mange vil sette pris på.

Tirsdag 9.mars kl 19.00 er Silje Engeness, direktør i Kosmorama, vertskap. Hun møter Per Ananiassen som er dramaturg på Trøndelag Teater og har vært kunstnerisk leder for Rosendal Teater (tidligere Teaterhuset Avant Garden) i en årrekke. I første del snakker hun og Per Ananiassen om noen utvalgte filmer fra årets program. Deretter leder Per Ananiassen en samtale med filmregissør Itonje Søimer Guttormsen og skuespiller Birgitte Larsen fra spillefilmen Gritt. Denne imponerende debutfilmen tilbyr en tragikomisk fremstilling av norsk kunstelite og den ambisiøse Gritt som jobber hardt for å få en fot innenfor. Filmtidsskriftet Montages har begeistret proklamert at Gritt er en av de beste norske filmene som er laget, og vi protesterer ikke! Vi ser fram til en morsom og spennende samtale mellom tre som kjenner denne verden fra innsiden.