UTSOLGT: Kulinarisk kino // The Taste of Things (Pot-au-feu) med Rive Gauche

  • Rive Gauche
  • 09. mars 11:00 15:30
16 9 2024 Fult bilde med fargefilter

Rive Gauche og Kosmorama inviterer til en kulinarisk opplevelse med mat og visning av The Taste of Things.

The Taste of Things er et kjærlighetsbrev til det franske kjøkken, og i den anledning har Rive Gauche latt seg inspirere av de mange fantastiske matscenene i filmen.

  • Filmen vises på Prinsen kinosenter kl. 11:00.
  • Maten serveres på Rive Gauce ca. kl. 13.30.

På Prinsen kinosenter vil det være mulig å kjøpe spesielt utvalgte franske forfriskninger å bringe med inn i salen

Om filmen
The Taste of Things foregår i all hovedsak på et fransk kjøkken. Juliette Binoche og Benoit Magimel briljerer i rollene som to kokker med lidenskap for filosofien, følelsen og kjærligheten til mat. Det er nesten så man kan lukte og smake rettene som presenteres på lerretet.

Regissør Tran Anh Hung har blant annet laget den sanselige The Scent of Green Papaya (1993), og sansene utfoldes like mye - om ikke mer - i hans nyeste kulinariske film. Dette er ikke bare årets beste matfilm, kritikere kaller den også en av årets beste filmer.

Aldersgrense: 6 år

Om arrangementet
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Vennligst ta kontakt hvis du har noen allergier.

Filmen vises kl. 11.00 på Prinsen kinosenter. Dørene åpner 10.30, det vil være mulig å kjøpe spesielt utvalgte franske forfriskninger å bringe inn i salen. Filmen varer 2 og 16 minutter, og måltidet serveres på Rive Gauche etter filmvisningen.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim!

Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.