Badefilm // Oppdrag Nemo (2003) på Pirbadet

  • Pirbadet
  • 09. mars 15:00 16:45
Nemo 16 9

Se animasjonsklassikeren Oppdrag Nemo (2003) mens du selv svømmer rundt som en fisk i Pirbadet! Historien om klovnefisken Nemo og pappaen hans er et eventyr som byr på masse fantasi, spenning og morsomme figurer under og over vann.

Dørene åpner kl. 14:30.
Filmen vises ved et basseng på Pirbadet kl. 15:00.
Visningen varer i 1t 40 min.
Aldersgrense: filmen har aldersgrense 6 år.
Filmen har norsk tale.

Om arrangementet: Du må bytte din billett til bånd ved inngangen til Pirbadet. Kosmorama tar deg imot og bistår med dette. Billetten gir kun tilgang til svømmebassenget hvor filmvisningen foregår. Hvis du ønsker tilgang til Pirbadet før og/eller etter filmvisningen, så er det mulig å kjøpe dette for 110,- på Pirbadet samme dag som visningen (9.mars). For praktisk info om Pirbadet, se her. Det er lov til å ta med egne badedyr, oppblåsbare madrasser etc. Merk at billetter til filmvisningen kjøpes via Kosmorama på Hoopla, billetter til ekstra bading på Pirbadet kjøpes på Pirbadet.


Om filmen: Oppdrag Nemo er en av tidenes største animasjonssuksesser. Under Kosmorama har du muligheten til å se filmen mens du selv svømmer rundt som en fisk i Pirbadet! Nemo er en liten klovnefisk som bor sammen med sin overbeskyttende pappa nede i havet. Når Nemo plutselig blir fanget av en hobbydykker og plassert i et akvarium på et tannlegekontor, må pappafisken legge ut på en farefull ferd for å redde sønnen. På reisen får han selskap av palettkirurgfisken Dory, som har "gullfiskhukommelse", og ferden leder dem ut på ukjent farvann. Ta et dypdykk ned i havets fantastiske univers og møt mange morsomme skapninger i dette fantasifulle og fargerike eventyret fra Pixar Animation Studios.