Women Talking3 Women Talking3 Women Talking3 Women Talking3

WOMEN TALKING

  • 104 min
  • USA
  • Oscar
  • 2 Visninger
Women Talking2
Women Talking3
Women Talking2
Women Talking 1

En gruppe kvinner bor avsides i en isolert religiøs koloni. De har over lang tid blitt dopet ned og utsatt for seksuelt misbruk. Mennene har fortalt dem løgner om at overgrepene og voldtektene er utført av demoner eller djevelen selv. Når kvinnene får sjansen til å snakke med hverandre om hendelsene utvikler dette seg til en livsviktig diskusjon om tro, undertrykkelse og frihet. NB. visningen har 18-årsgrense.

Les mer

Den Oscar-nominerte filmskaperen og aktivisten Sarah Polley har laget et gripende og glitrende drama med litteratur og virkelighet som basis. Filmen er basert på romanen med samme navn av Miriam Toews, som tar utgangspunkt i virkelige hendelser der mer enn hundre kvinner og jenter ble utsatt for sovevoldtekter i en mennonitt-koloni i Bolivia.

Women Talking er nettopp det tittelen sier: En fortelling om kvinner som snakker om det å være kvinner. Filmen er full av like fascinerende rollefigurer som fremragende skuespillere. Den er nominert til Oscar for beste film og beste adapterte manus.

Visninger

Onsdag 08. mars 17.00 17.00 Prinsen 2
Utsolgt
Onsdag 08. mars 20.00 20.00 Prinsen 2
Utsolgt

Ekstra

Aldersgrense: 18 år

Informasjon

Originaltittel WOMEN TALKING
Regissør Sarah POLLEY
År 2022
Lengde 104 min
Land USA
Språk Engelsk
Tekst norsk
Skuespillere Rooney Mara, Clarie Foy, Frances McDormand
OSC Roman Holiday

Filmen er en del av programserien

Oscar