The Taste of Things The Taste of Things The Taste of Things The Taste of Things

THE TASTE OF THINGS (POT-AU-FEU)

  • 133 min
  • Frankrike
  • Kulinarisk kino
  • 6 år
  • 3 Visninger
The Taste of Things3
The Taste of Things
The Taste of Things 2

Velkommen til Kulinarisk kino med Rive Gauche og Kosmorama. The Taste of Things er et kjærlighetsbrev til det franske kjøkken, og i den anledning har Rive Gauche latt seg inspirere av de mange fantastiske matscenene i filmen.

Les mer

Om filmen:
The Taste of Things foregår i all hovedsak på et fransk kjøkken. Juliette Binoche og Benoit Magimel briljerer i rollene som to kokker med lidenskap for filosofien, følelsen og kjærligheten til mat. Det er nesten så man kan lukte og smake rettene som presenteres på lerretet. Tidligere har regissør Tran Anh Hung blant annet laget den sanselige The Scent of Green Papaya (1993), og sansene utfoldes like mye - om ikke mer - i hans nyeste kulinariske film. Dette er ikke bare årets beste matfilm, kritikere kaller den også en av årets beste filmer.

Om arrangementet:
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Vennligst ta kontakt hvis du har noen allergier. Filmen vises tre ganger som ordinære visninger på Prinsen kino, men du kan også bestille en utsøkt tre-retters lunsj på Rive Gauche etter visningen lørdag. Rive Gauche har latt seg inspirere av de mange fantastiske matscenene i filmen.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.

Visninger

Onsdag 06. mars 20.00 20.00 Prinsen 2
Kjøp billett
Torsdag 07. mars 15.00 15.00 Prinsen 2
Kjøp billett
Lørdag 09. mars 11.00 11.00 Prinsen 2
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel La passion de Dodin Bouffant
Regissør Tran Anh HUNG
År 2023
Lengde 133 min
Land Frankrike
Språk Fransk
Tekst norsk
Skuespillere Juliette BINOCHE, Benoit MAGIMEL, Emmanuel Salinger

Filmen er en del av programserien

Kulinarisk kino