The Pursuit of Perfection2 The Pursuit of Perfection2 The Pursuit of Perfection2 The Pursuit of Perfection2

The Pursuit of Perfection

  • 79 min
  • Japan
  • Kulinarisk kino
  • 3 Visninger
The Pursuit of Perfection1
The Pursuit of Perfection2
The Pursuit of Perfection3

Bli med på en reise til Tokyo, der fire av de fremste mesterkokkene i Japan transformerer utsøkte retter til kunst. I The Pursuit of Perfection følger vi kokker som har brukt timer, dager og år på å perfeksjonere kokkekunsten og ta den til nye høyder. Utsøkte bakverk, enestående sushi og nye matkreasjoner er noe av det som gjør Tokyo til en av verdens mest spennende kulinariske byer.

Les mer

Takemasa Shinohara ved Ginza Shinohara er en anerkjent kokk som har spesialisert seg innen kaiseki-tradisjonen. Natsuko Shoji ved Été er en prisbelønnet konditor som på imponerende vis kombinerer mote og gastronomi. Yosuke Suga ved Sugalabo lager retter fra det franske kjøkkenet, men med japanske ingredienser og teknikker. Takaaki Sugita ved Nihonbashi-Kakigaracho Sugita er en sushikokk ved et av de beste sushi-stedene i Tokyo. Alle fire er drevet av en brennende lidenskap for å perfeksjonere det som ligger på tallerkenen.

Maten er så gjennomført at den blir til selvstendige kunstverk, noe som bekreftes av kunstnere selv. Vi møter den verdenskjente pop art-kunstneren Takashi Murakami i dialog med konditor Natsuko Shoji om hva et liv som perfeksjonist innebærer. Dette er en smakfull dokumentar der ingen ingredienser er overlatt til tilfeldighetene.

Visninger

Onsdag 09. mars 14.00 14.00
Kjøp billett
Lørdag 12. mars 13.30 13.30
Kjøp billett
Søndag 13. mars 21.00 21.00
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel The Pursuit of Perfection
Regissør Toshimichi Saito
År 2021
Lengde 79 min
Land Japan
Språk Engelsk, japansk, spansk
Tekst Engelsk
KUL Whisper of the heart

Filmen er en del av programserien

Kulinarisk kino