Bli med på en reise til Tokyo, der fire av de fremste mesterkokkene i Japan transformerer utsøkte retter til kunst. I The Pursuit of Perfection følger vi kokker som har brukt timer, dager og år på å perfeksjonere kokkekunsten og ta den til nye høyder. Utsøkte bakverk, enestående sushi og nye matkreasjoner er noe av det som gjør Tokyo til en av verdens mest spennende kulinariske byer.
Les merTakemasa Shinohara ved Ginza Shinohara er en anerkjent kokk som har spesialisert seg innen kaiseki-tradisjonen. Natsuko Shoji ved Été er en prisbelønnet konditor som på imponerende vis kombinerer mote og gastronomi. Yosuke Suga ved Sugalabo lager retter fra det franske kjøkkenet, men med japanske ingredienser og teknikker. Takaaki Sugita ved Nihonbashi-Kakigaracho Sugita er en sushikokk ved et av de beste sushi-stedene i Tokyo. Alle fire er drevet av en brennende lidenskap for å perfeksjonere det som ligger på tallerkenen.
Maten er så gjennomført at den blir til selvstendige kunstverk, noe som bekreftes av kunstnere selv. Vi møter den verdenskjente pop art-kunstneren Takashi Murakami i dialog med konditor Natsuko Shoji om hva et liv som perfeksjonist innebærer. Dette er en smakfull dokumentar der ingen ingredienser er overlatt til tilfeldighetene.
Visninger
Onsdag 09. mars 14.00 | 14.00 |
|
Kjøp billett | ||
Lørdag 12. mars 13.30 | 13.30 |
|
Kjøp billett | ||
Søndag 13. mars 21.00 | 21.00 |
|
Kjøp billett |
Informasjon
Originaltittel | The Pursuit of Perfection | |
---|---|---|
Regissør | Toshimichi Saito | |
År | 2021 | |
Lengde | 79 min | |
Land | Japan | |
Språk | Engelsk, japansk, spansk | |
Tekst | Engelsk |