The Eternal Daughter1 The Eternal Daughter1 The Eternal Daughter1 The Eternal Daughter1

THE ETERNAL DAUGHTER

  • 96 min
  • Storbritannia, United States
  • Spesialvisning
  • 1 Visning
The Eternal Daughter2
The Eternal Daughter1
The Eternal Daughter2
The Eternal Daughter3

Tilda Swinton spiller intet mindre enn to roller i årets avslutningsfilm. The Eternal Daughter er en gotisk-inspirert filmfortelling om et mor-datter-forhold som finner sted på et hotell tilsynelatende hjemsøkt av sin fortid. Filmen er den kritikerroste og prisvinnende britiske filmskaperen Joanna Hoggs sjette spillefilm.

Les mer

Datter Julie, mor Rosalind (begge spilt av Swinton) og den lille hunden Louis reiser sammen til et avsidesliggende hotell som tidligere var et herskapshus i familiens eie. Julie har tatt med seg mora hit for å feire bursdagen hennes mens hun jobber med å skrive en film om forholdet dem imellom. Oppholdet deres blir etter hvert preget av merkelige hendelser og mystiske opplevelser.

Filmskaper Joanna Hogg, som også står bak de strålende The Souvenir (2019) og The Souvenir: Part II (2021), har skrevet, regissert og produsert en gripende film – et selvbiografisk og evigbritisk relasjonsdrama med lun humor og skummel atmosfære. Det er ingen overraskelse at Tilda Swinton som alltid spiller aldeles glitrende, men kanskje litt mer overraskende at hun gjør det i begge hovedrollene samtidig.

Før visningen av avslutningsfilmen vil vinnerne av Kosmoramas New Directors Award og publikumspris annonseres.

Visning

Søndag 12. mars 19.00 19.00
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel THE ETERNAL DAUGHTER
Regissør Joanna HOGG
År 2022
Lengde 96 min
Land Storbritannia, United States
Språk Engelsk
Tekst Norsk
Skuespillere Tilda SWINTON, CARLY-SOPHIA Davies, Joseph Mydell

Filmen er en del av programserien

Spesialvisning