The Club of Angels 4 credit Notari The Club of Angels 4 credit Notari The Club of Angels 4 credit Notari The Club of Angels 4 credit Notari

The Club of Angels

  • 102 min
  • Brasil, Portugal
  • Kulinarisk kino
The Club of Angels 4 credit Notari
The Club of Angels 1 credit Notari
The Club of Angels 3 credit Notari

En gjeng med gamle venner med forkjærlighet for utsøkt mat, har med årene gradvis mistet gleden av sine månedlige middager. Etter å ha møtt en interessant og hemmelighetsfull kokk, vil en av dem likevel samle gjengen for et siste fantastisk måltid.

Les mer

På tross av et mystisk dødsfall dagen derpå, fortsetter de å samles for å bli servert sine favorittmåltider – én etter én. Denne særegne kombinasjonen av kulinarisk film og thriller gir en stemningsfull skildring av vennskap, mat og synd.

The Club of Angels er basert på den brasilianske forfatteren Luis Fernando Verissimos bestselgende roman med samme navn fra 1998. Regissør Angelo Defanti tilbyr en visuelt sprudlende adapsjon, som er tankevekkende samtidig som den får det til å kile i smaksløkene. Med et solid grep om fortellingen, bemerkelsesverdige kunstneriske grep og gode skuespillere med på laget er dette en imponerende spillefilmdebut. Det blir spennende å se hva Defanti vil finne på videre.


Filmen er tilgjengelig på Kosmorama Digital 8. – 14. mars.

Se film og kjøp billett her

Informasjon

Originaltittel O Clube dos Anjos
Regissør Angelo Defanti
År 2020
Lengde 102 min
Land Brasil, Portugal
Språk Portugisisk
Tekst Engelsk
Skuespillere Otávio Muller, Matheus Nachtergaele, Marco Ricca

Filmen er en del av programserien

Kulinarisk kino