Red Post on Escher Street1 Red Post on Escher Street1 Red Post on Escher Street1 Red Post on Escher Street1

Red Post On Escher Street

  • 147 min
  • Japan
  • Skråblikk
Red Post On Escher Street1
Red Post on Escher Street1
Red Post on Escher Street2
Redpost

Red Post on Escher Street er et energisk og morsomt portrett av en filmproduksjon, med fokus på karakterer som vanligvis ofres lite ettertanke: statistene. Regissøren bak filmen er Sion Sono, best kjent for den ekstraordinære kultfilmen Love Exposure (2008).

Les mer

Gjennom de siste tiårene har Sono blitt en «enfant terrible» i japansk filmindustri, og hans nye film er laget med et kritisk blikk på baksiden av filmproduksjoner. Den framstår som underlig, rebelsk og impulsiv, lik filmens mange karakterer.

Når den geniale stjerneregissøren Tadashi Kobayashi er på utkikk etter amatører til å prøvespille for hans nye film, trekker han til seg en salig blanding av karakterer med ulike motivasjoner og grad av lidenskap. Enkelte legger inn søknad av ren nysgjerrighet, fanklubben «Love Kobayashi to Death Club» benytter selvsagt muligheten til å komme nærmere sin helt, og en ung enke vil hedre sin ektemann med å leve ut hans drøm om å bli skuespiller. De som ikke lander hovedroller vil gjerne bidra som statister, men klarer alle disse håpefulle å innta den passive rollen i bakgrunnen av handlingen?


Filmen er tilgjengelig på Kosmorama Digital 8. – 28. mars.

Se film og kjøp billett her

Informasjon

Originaltittel Escher dori no akai posuto
Regissør Sion Sono
År 2020
Lengde 147 min
Land Japan
Språk Japansk
Tekst Engelsk
Skuespillere Morgan Maara, Mitsuru Fukikoshi, Canon Nawata

Filmen er en del av programserien

Skråblikk