Pig1 Pig1 Pig1 Pig1

PIG

  • 92 min
  • USA
  • Kulinarisk kino
  • 15 år
  • 1 Visning
Pig3
Pig1
Pig2

Spontan og Kosmorama inviterer til Kulinarisk kino! Spontan disker opp en fem-retters meny med trøffel som rød tråd. Menyen vil koste 1395,- per person, og det vil også være mulig å kjøpe tilpasset drikkemeny på restauranten.

Les mer

Nicolas Cage spiller hovedrollen i Pig (2021), hvor vi følger en trøffeljeger som legger ut på en noe bisarr jakt på sin kidnappede trøffelgris. Når filmens viktigste figur er en trøffelgris er det naturlig å la den svært ettertraktede soppen ta styringa på menyen.

Om filmen:
Hva gjør du når noen stjeler grisen din? Du lager en plan om å få den tilbake, koste hva det koste vil. Nicolas Cage spiller en einstøing av en mann som nettopp får dette dilemmaet når hans elskede trøffelgris kidnappes. Jakten leder ham til Portland, hvor han blir konfrontert med sin fortid.

Om arrangementet:
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Dørene åpner kl.18.30, og filmen starter kl.19.00. Vinbaren er også åpen fra kl. 15.00 før arrangementet.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.

Visning

Tirsdag 05. mars 19.00 19.00 Annet
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel PIG
Regissør Michael SARNOSKI
År 2021
Lengde 92 min
Land USA
Språk Engelsk
Tekst norsk
Skuespillere Nicolas CAGE, Alex WOLFF, Adam Arkin

Filmen er en del av programserien

Kulinarisk kino