Live Till I Die1 Live Till I Die1 Live Till I Die1 Live Till I Die1

LIVE TILL I DIE

  • 73 min
  • Sverige
  • Dokumentar
  • 3 Visninger
Live Till I Die2
Live Till I Die1
Live Till I Die2
Live Till I Die3

Velkommen til eldrehjemmet Kyrkbyn! Før aktivitetscoachen Monica begynte å jobbe her kjente beboerne knapt hverandre, mens i filmen møter vi dem som en sammensveiset gjeng som deler livets gleder og sorger. Sentralt i skildringen er vennskapet mellom Monica og beboeren Ella på snart 100 år. De forsøker å forsone seg med livets slutt med humor, varme og flagget til topps.

Les mer

Dette er en lun og tankevekkende film om alderdom. På en nær og menneskelig måte utfordrer den vår oppfatning av hva eldreomsorg kan være.

En av filmens regissører er Anders Teigen fra Trondheim. Han har også en lang karriere som klipper, og han ble tildelt NTNU filmpris under Kosmorama i 2017.

Visninger

Onsdag 08. mars 20.00 20.00
Kjøp billett
Torsdag 09. mars 14.15 14.15
Kjøp billett
Lørdag 11. mars 12.30 12.30
Utsolgt

Ekstra

Filmen har norgespremiere onsdag 8. mars. Hva er mulig å få til i eldreomsorgen? I forlengelsen av onsdagens visning blir det en panelsamtale i samarbeid med stiftelsen Livsglede for Eldre. Regissørene Anders Teigen og Åsa Ekman stiller til samtale etter visningen torsdag 9.mars. I tillegg introduserer Teigen filmen lørdag 11. mars.

Informasjon

Originaltittel LEVA TILLS JAG DÖR
Regissør Åsa EKMAN
Oscar HEDIN
Anders TEIGEN
Gustav Ågerstrand
År 2021
Lengde 73 min
Land Sverige
Språk Svensk
Tekst Engelsk

Filmen er en del av programserien

Dokumentar