Image w1280 Image w1280 Image w1280 Image w1280

Kampai! For the Love of Sake

  • 95 min
  • Japan
  • Kulinarisk kino
  • 1 Visning
Kampai 1
Image w1280
Kampai 1
Kampai 2

Kosmorama og Britannia Hotel ønsker velkommen til visning av filmen Kampai! For the Love of Sake (2015), etterfulgt av sake-smaking.

Etter filmvisningen byr Executive Head Bartender Øyvind Lindgjerdet med sitt team av utdannede sake-sommelierer på muligheten til å lære mer om sake, og prøve fire forskjellige typer i en eksklusiv smaking.

Senere på kvelden vil det holdes av bord på Britannia Bar for de som ønsker å fortsette kvelden. Grip denne unike muligheten til å få et fascinerende innblikk i en av Japans stolteste tradisjoner!

Les mer

Kampai! For the Love of Sake gir et fascinerende innblikk i en av de viktigste komponentene i det japanske kjøkkenet, nemlig sake. Forenklet kan man si at det er en gjæret drikk av polert ris. Denne dokumentarfilmen forteller både om framstillingsprosessen og om drikkens store kulturelle betydning i Japan.

Filmen kaster lys over et viktig stykke japansk kultur gjennom perspektivene til tre menn som deler den samme lidenskapen for sake: en japansk sake-brygger, en amerikansk sake-ekspert og en brite som flyttet til Japan og endte opp som Japans første utenlandske sake-brygger.


Om arrangementet:

Filmens varighet er 1t 35min. Etter filmvisningen går man en kort spasertur til Britannia Hotel der man blir mottatt og vist til sake-smakingen. Denne vil vare ca. 1 time.

Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med de du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er ekstremt stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.


Visning

Fredag 11. mars 17.00 17.00
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel Kampai! For the Love of Sake
Regissør Mirai Konishi
År 2015
Lengde 95 min
Land Japan
Språk Engelsk, Japansk
Tekst Engelsk
Skuespillere John Gauntner, Philip Harper, Kosuke Kuji

Filmen er en del av programserien

Kulinarisk kino

Relaterte filmer

Naotofood

Food Luck (utsolgt)

  • 1t 44 min
  • Japan
  • Kulinarisk kino
  • 1 Visning