Hellbender1 Hellbender1 Hellbender1 Hellbender1

Hellbender

  • 86 min
  • USA
  • Ramaskrik
  • 3 Visninger
Hellbender1
Hellbender1

17-årige Izzy bor isolert i skogen sammen med sin mor. De lever i stor grad i pakt med naturen og spiller i sitt eget punkband på fritiden. Izzy har en immunitetssykdom som gjør at hun må holde seg unna andre mennesker. Når hun finner noen venner og begynner å overskride grensene som moren har satt, oppdager hun at nye og skremmende krefter vekkes til live. Det viser seg at de er etterkommere av en spesiell type hekser, såkalte "hellbenders", og det er en grunn til at moren har holdt Izzy isolert.

Les mer

I Hellbender spilles mor og datter av faktiske mor og datter Toby Poser og Zelda Adams. De har sammen med Zeldas far, John Adams, skrevet og regissert filmen. Dette gjør filmen til et unikt familieprosjekt. Adams-familien har gjennom denne og sin tidligere film The Deeper You Dig (2019) skapt sin egen visuelt stemningsfulle stil, som de bruker til å fortelle nyskapende historier med kreativ vri på tradisjonelle skrekktroper.

Hellbender er en blodig og velregissert coming-of-age-skrekkfilm, med dyktige skuespillere og et kult soundtrack. Det lukter kultstatus av denne filmen.

Visninger

Tirsdag 08. mars 22.00 22.00
Kjøp billett
Fredag 11. mars 15.00 15.00
Kjøp billett
Lørdag 12. mars 18.30 18.30
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel Hellbender
Regissør Toby Poser
Zelda Adams
John Adams
År 2021
Lengde 86 min
Land USA
Språk Engelsk
Tekst Ingen tekst
Skuespillere Toby Poser, Zelda Adams, Lulu Adams

Filmen er en del av programserien

Ramaskrik