Boy From Heaven 3 Boy From Heaven 3 Boy From Heaven 3 Boy From Heaven 3

BOY FROM HEAVEN

  • 126 min
  • Sverige, Finland, Danmark
  • Samfunn
  • 3 Visninger
Boy From Heaven 2
Boy From Heaven 3
Boy From Heaven 2
Boy From Heaven 1

Den unge fiskersønnen Adam får muligheten til å studere ved det svært prestisjetunge Al-Azhar-universitetet, et politisk og religiøst maktsentrum i både Egypt og sunniislam. Når universitetets øverste leder dør og etterlater seg et maktvakuum, blir Adam ufrivillig involvert i et intrikat spill om den ettertraktede posisjonen som etterfølger.

Les mer

Den svensk-egyptiske filmskaperen Tarek Saleh har laget en meget stilsikker miks av spennende konspirasjonsthriller og sofistikert karakterskildring. Med minneverdige rolletolkninger fra blant annet palestinske Tawfeek Barhom og söta-bror-favoritten Fares Fares, tar han oss med inn i en maktkamp i et miljø vi sjeldent ser på film.

Boy from Heaven, som også er kjent under den alternative tittelen Cairo Conspiracy, fikk sin premiere og vant pris for beste manus under fjorårets Cannes-festival. Siden da har filmen blitt valgt til å være Sveriges kandidat til Oscar-pris for beste internasjonale film, og den har blitt vist på filmfestivaler rundt om i hele verden.

Visninger

Mandag 06. mars 16.00 16.00
Kjøp billett
Torsdag 09. mars 17.30 17.30
Kjøp billett
Søndag 12. mars 17.30 17.30
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel Walad Min Al Janna
Regissør Tarik SALEH
År 2022
Lengde 126 min
Land Sverige, Finland, Danmark
Språk Arabisk
Tekst Engelsk
Skuespillere Tawfeek BARHUM, Fares FARES, Mohammad BAKRI

Filmen er en del av programserien

Samfunn