Utmark1 Utmark1 Utmark1 Utmark1

Velkommen til Utmark

Utmark3
Utmark1
Utmark4
Utmark2

Vi er så heldige å kunne tilby vårt publikum en digital førpremiere på de to første episodene av Velkommen til Utmark, en ny norsk storsatsning fra HBO Europe!Alle kjenner alle i dette øde samfunnet i ytterkanten av sivilisasjonen. Utmark er et sted der stemningen er merkelig og vill, og gjestfrihet ikke gjelder for nyankomne. Når en optimistisk skolelærer ankommer bygda i håp om en bekymringsfri tilværelse i naturskjønne omgivelser, innser hun snart at den eneste som oppfører seg sånn noenlunde fornuftig er en 12 år gammel jente.

Read more

Velkommen til Utmark er muligens en dyster historie om horerier, ensomhet, sjalusi, svindel og nederlag. Men det er også en litt munter fortelling om å akseptere sin skjebne, gjøre det beste ut av livet, og smugling av russisk gin.

Serien er skrevet av Kim Fupz Aakeson (En ganske snill mann, Kraftidioten) og regissert av Dagur Kári (Virgin Mountain, Voksne mennesker, The Good Heart).

Foruten Tobias Santelmann (Beforeigners, Grenseland, Exit, The Last Kingdom), Marie Blokhus (Jag etter vind, Den 12. mann, Børning), Alma Günther (Side om Side, Snøfall) og Stig Henrik Hoff (Beforeigners, Max Manus, Birkebeinerne) finner vi, i øvrige roller: Marius Lien, May-Linda Kosumovic, Rozafe Chelaj, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä og Eero Milonoff.

Velkommen til Utmark er produsert av Finn Gjerdrum og Stein B. Kvae fra Paradox, en del av SF Studios, og er en originalproduksjon fra HBO Europe. Ansvarlige produsenter for HBO Europe er Hanne Palmquist, Camilla Curtis og Steve Matthews. Sesong 1 får premiere i sin helhet den 18. april på HBO Nordic.

Information

Original title Velkommen til Utmark
Director Dagur Kári
Year 2021
Subtitles No subtitles
Cast Tobias Santelmann, Marie Blokhus, Stig Henrik Hoff, Alma Günther