Neverending story image1 Neverending story image1 Neverending story image1 Neverending story image1 Neverending story image1 Neverending story image1

Kulturnatt: visningen av The NeverEnding Story flyttes inn til DIGS

Kom og søk ly fra regnet med oss på filmvisning under Kulturnatt fredag 16. september!

Vi lytter til værgudene og flytter fredagens filmvisning av The NeverEnding Story inn i varmen på DIGS.

Vi garanterer koselig stemning og deler ut gratis popcorn til alle! DIGS holder baren åpen for anledningen og serverer både varm og kald drikke, og noe godt å spise.

Ta en titt på Kulturnatt Trondheims anbefalte løyper for å få med deg hele programmet denne kvelden - og kom innom DIGS på veien for en fantasifull og spennende reise til Fantasia.

Filmvisningen starter kl 19.00.
Visningen er gratis og krever ingen påmelding.

Arrangementet skjer i samarbeid med Sparebank 1 , DIGS og Kulturnatt Trondheim.

Neverending

The NeverEnding Story (1984)

Aldersgrense: 12 år
Språk: engelsk med norske undertekster
Regissør: Wolfgang Petersen

The NeverEnding Story (1984) er en klassiker som de aller fleste som vokste opp på 80-tallet nok har et forhold til. Historien og musikken har også blitt ført gjennom flere generasjoner, og er kjent for de fleste også i dag.

I filmen møter vi unge Bastian som nettopp har mistet sin mor, og finner en distraksjon i boken «The Neverending Story». Det viser seg snart at boken inneholder mer enn man først skulle tro, og Bastians rolle i historien blir større enn han selv kunne drømt om.

Til syvende og sist vil bare guttens egen fantasi kunne redde eventyrverdenen Fantasia. The NeverEnding Story er en film om viktigheten av å drømme seg bort, og å ta vare på fantasien og barndommen inni seg.

Aktuelt