Den Tilfeldige Rockestjernen Den Tilfeldige Rockestjernen Den Tilfeldige Rockestjernen Den Tilfeldige Rockestjernen Den Tilfeldige Rockestjernen Den Tilfeldige Rockestjernen

Gratis filmvisning i Vår Frue kirke: Den tilfeldige rockestjernen (2015)

Velkommen til gratis filmvisning i Vår Frue kirke den 17. november 2023! Filmen som vises er Den tilfeldige rockestjernen fra 2015.

Hva:
Kosmorama og Kirkens Bymisjon arrangerer gratis filmvisning av den norske dokumentarfilmen Den tilfeldige rockestjernen, med introduksjon fra regissør Leiv Igor Devold!
Arrangementet er gratis, men krever registrering, så sikre deg billetter før det blir utsolgt.

Når:

Regissør Leiv Igor Devold kommer og introduserer filmen kl. 19.00, filmvisning starter snarlig etter introduksjonen. Filmen varer i 1t 27 min.

Hvor:
Vår Frue Kirke, Kongens gate 5, 7011 Trondheim.

Om filmen:

Den tilfeldige rockestjernen (2015)

Filmen forteller historien om det ikoniske rockebandet Kaizers Orchestra, sett gjennom øynene til bandmedlemmet Helge Risa - 'mannen med gassmasken'. Helge ble lokket bort fra lærerstudiene av bandets grunnleggere; Janove Ottesen og Geir Zahl fordi han var den eneste de kjente som kunne spille orgel og trekkspill. Helge hadde egentlig aldri drømt om å bli rockestjerne, og han likte ikke engang rock. I Den tilfeldige rockestjernen, er Helge fanget i et univers han selv har bidratt til å skape og tar oss med på en reise gjennom den norske rockehistorien - fra Kaizers’ begynnelse i et øvingsrom på lærerskolen til utsolgte konserter i operaen 12 år senere.

Aldersgrense: 11år

Språk: Norsk

Filmen er regissert av Leiv Igor Devold. Helge Risa, Janove Ottesen, Geir Zahl, Terje Winterstø Røthing, Øyvind Storesund og Rune Solheim spiller rollene som seg selv i denne dokumentaren.

Velkommen!

Har du tatt ut billetter men ikke kan komme? Vennligst ta kontakt med admin@kosmorama.no slik at vi kan gi billetten til noen andre.

Aktuelt