2snorklipping 01851 Eirik Haldberg 2snorklipping 01851 Eirik Haldberg 2snorklipping 01851 Eirik Haldberg 2snorklipping 01851 Eirik Haldberg 2snorklipping 01851 Eirik Haldberg 2snorklipping 01851 Eirik Haldberg

Flere formiddagsvisninger på Kosmorama 2024

Her kommer en god nyhet til alle som ønsker å få sett mest mulig film ipå dagtid i festivaluka. Under Kosmorama 2024 vil det i år bli satt opp flere formiddagsvisninger enn vanlig! Fredag blir dagen du kan velge mellom aller flest titler på formiddagstid gjennom uka!

Foto: Eirik Haldberg

I 2024 er det økte muligheter for formiddagsvisninger både på Prinsen Kinosenter og på Cinemateket i Olavshallen, slik at du kan lene deg tilbake og nyte film hele dagen.

Mange av disse visningene vil være i Prinsen 5, en av Trondheim kinos EPIQ-saler som passer seg ypperlig til et filmmaraton. Med luksuriøse lenestoler som har elektrisk justerbar rygg-/fotstøtte og setevarmer samt 4K HFR-projektor og Dolby Atmos-lydsystem er du sikret en ypperlig filmopplevelse dersom du tilbringer dagen i denne salen.

IMG 5245

De komfortable lenestolene med varme i setet i Prinsen 5 er perfekte for en lang dag med filmtitting.
Foto: Trondheim Kino/Terje Trobe

Tilbring dagen på Cinemateket

Cinemateket vil også åpne for visninger tidligere på dagen gjennom festivaluka. Cinematekets kinosal ligger godt plassert mellom en mengde spisesteder og kaféer slik at det er enkelt å kjøpe seg noe godt å drikke eller spise gjennom dagen. I tillegg har Cinemateket sin egen bar, Bar Ingmar hvor du får kjøpt drikke og snacks til filmtittingen.


Filmbonanza fredag 8. mars

På grunn av planleggingsdag for VGS på fredag 8. mars har vi mulighet for å vise ekstra mye film denne dagen. Har du kun mulighet til å ta fri eller avspasere en dag i festivaluka er det denne dagen som gjelder.

Nærmere detaljer om aktuelle filmer og visningstider kommer rundt programslipp 15. februar, så følg med da og gjør deg klar for en uke med film fra hele verden!

Aktuelt