Première Affaire 4 Première Affaire 4 Première Affaire 4 Première Affaire 4 Première Affaire 4 Première Affaire 4

Anders Danielsen Lie kommer til Kosmorama!

Skuespiller og artist Anders Danielsen Lie (tidligere kjent for Verdens verste menneske og Oslo 31. August) kommer til Kosmorama og vil være å treffe på Q&A etter visning av First Case Torsdag 7. mars.

First Case1

Den norske skuespilleren Anders Danielsen Lie er i år å finne på programmet som politietterforskeren Alexis den i det franske relasjonsdramaet First Case. Etter visningen av First Case torsdag 7. mars kl. 18:00 er Anders til stede i salen for en Q&A etter filmen!

Obs! Visningstidspunkt er endret fra det som står i skriftlig katalog og er kl. 18:00 i stedet for 21:00.
First Case bytter visningstidspunkt med Hypnosen som nå vises kl. 21:00 denne dagen.


Om filmen:

Nora er en nyutdannet jurist som får en vanskelig og alvorlig sak på bordet: Ei tenåringsjente har forsvunnet, og en 19 år gammel mann er mistenkt for å ha noe med forsvinningen å gjøre. Nora møter den strenge politietterforskeren Alexis, som er koblet på den samme saken, og etter hvert utvikler de et umulig forhold.

Nora føler at hun mangler erfaring – både privat og profesjonelt. Hun sliter med å finne sin identitet, samtidig som hun ikke passer inn i den kalde virkeligheten hun møter på jobb.

Filmen balanserer stødig mellom spennende kriminalfilm og innsiktsfullt karakterdrama. Noée Abita, som er en av fransk films nye stjerner, glitrer i hovedrollen som den usikre og litt naive Nora. Det gjør også Anders Danielsen Lie i rollen som den strenge Alexis.


Aktuelt