Hypnosen1 Hypnosen1 Hypnosen1 Hypnosen1

HYPNOSEN

  • 98 min
  • Sverige, Norge, Frankrike
  • Norsk
  • 9 år
  • 3 Visninger
Hypnosen3
Hypnosen1
Hypnosen2

André og Vera er et velfungerende par som prøver å komme seg opp og fram i forretningslivet. Når de skal pitche sin nye helse-app i en prestisjetung gründerkonkurranse, har de en gyllen mulighet til å få rike investorer i ryggen. Like før konkurransen oppsøker Vera en hypnoterapeut for å få slutt på røykinga si, men dette får en uheldig bivirkning: Hun mister alle sosiale hemninger. Plutselig havner forretningsideen i en alvorlig knipe.

Les mer

Herbert Nordrum, kjent fra Verdens verste menneske (2021), har rollen som André, og hans rolleprestasjon ga ham prisen for beste mannlige skuespiller ved filmfestivalen i Karlovy Vary. Vera spilles av Asta August, som her befester posisjonen som en av Sverige fremste skuespillere i sin generasjon.

Med Hypnosen har spillefilmdebutant Ernst De Geer laget en moderne samlivssatire med skyhøy “cringe-faktor” om å bryte ned sosiale normer og forfengelig kutyme. Mange har med god grunn trukket paralleller til Ruben Östlund, men De Geer viser også at han har en helt særegen måte å bygge situasjonskomikk på.

Visninger

Tirsdag 05. mars 20.00 20.00 Prinsen 5
Kjøp billett
Torsdag 07. mars 21.00 21.00 Prinsen 6
Kjøp billett
Lørdag 09. mars 15.00 15.00 Prinsen 6
Kjøp billett

Informasjon

Originaltittel HYPNOSEN
Regissør Ernst DE GEER
År 2023
Lengde 98 min
Land Sverige, Norge, Frankrike
Språk svensk, norsk, engelsk
Tekst engelsk
Skuespillere Herbert NORDRUM, Asta AUGUST, Andrea Edwards

Filmen er en del av programserien

Norsk