9 16

Gratis utekino på Tempe - Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa

  • Tempe Helse- og Velferdssenter
  • 29. november 17:00 18:20
9 16

Områdesatsingen Tempe-Sorgenfri og Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival ønsker velkommen til gratis førjulsvisning av Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa 29. november kl. 17.00 på Tempe Helse- og Velferdssenter

Til visningen blir det delt ut gratis popcorn. På velferdssenteret vil det være åpen kafé med mulighet for kjøp av varm drikke og enkel servering. Arrangementet krever ingen påmelding, men med gjerne fra på Facebook-arrangementet om du skal. Vi stiller med sitteplasser og filmen starter kl 17.00.

Solan og Ludvig – Jul i Flåklypa (2013)

Solan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm.“For å tukle med naturen. Det er farlig det!”

Aldersgrense: Filmen er tillatt for alle
Produksjonsår: 2013
Regissør: Rasmus A. Sivertsen
Norsk tale og norsk tekst, men filmen er lett å følge uansett norskkunskaper
Lengde: 1t 16min

Utekino-tips:
- Filmvisning under åpen himmel er en unik opplevelse, men det er viktig å ta noen forholdsregler så man ikke fryser!
- Sjekk alltid værmeldingen og kle deg etter den. Husk at det kan bli litt ekstra kjølig når man sitter i ro, så det er fint å ha med et ekstra lag.
- Det kan være fint å ha med noe å sitte på for å isolere best mulig og holde varmen. Kanskje du har et sitteunderlag eller et pledd?
- Man kan også ha med sovepose og dra den over beina hvis det er kaldt!
- Reis kollektivt eller ta beina fatt, det er dessverre ingen parkeringsplasser ved utekinoen.
- Nærmeste busstopp er Valøyvegen, busslinje 1 og 2 er direkteforbindelser fra Trondheim sentrum.

Filmvisningen er et samarbeid mellom Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival, Trondheim kino, Områdesatsingen Tempe-Sorgenfri og Trondheim kommune.