Utekino på HAVET: Ponyo på klippen ved havet

  • HAVET Arena
  • 29. juni 13:00 15:00
Ponyo

Velkommen til storslagen utekino på HAVET!

HAVET i samarbeid med Kosmorama filmfestival ønsker velkommen til fire dager med filmvisninger for både store og små. Det er få måter å se film på som er mer stemningsfull, og dette er virkelig en opplevelse som er verdt å få med seg – uansett hva gradestokken viser. Kle deg godt og ta turen!

Program

Pride - torsdag 27. juni kl. 20.00
Ett glass til - fredag 28. juni kl. 20.00
Ponyo på klippen ved havet - lørdag 29. juni kl. 13.00
Sangen fra havet - søndag 30. juni kl. 13.00

Praktisk info

Storskjerm er plassert utenfor hovedinngangen til HAVET.
Det er sitteplasser foran skjermen, ta med sitteunderlag for ekstra komfort.

Det er mulighet for å kjøpe mat og drikke.
Filmen begynner ved annonsert tid.
For mer info om arenaen, se: https://www.havetarena.no/
Filmvisningene er gratis, men krever påmelding.

Om filmen:

Ponyo på klippen ved havet (2009) er historien om en liten gullfiskprinsesse som ønsker å bli til menneske, inspirert av H.C. Andersens fortelling Den lille havfrue. Brunhilde bor under vann sammen med sine søstre og sin far Fujimoto. Når hun havner på avveie, fanget i en glasskrukke, blir hun funnet på land av den fem år gamle gutten Sondre, som omdøper henne til Ponyo.

Han knuser krukken og kutter seg på fingeren, hvorpå Ponyo slikker såret så det på magisk vis forsvinner. Alt Ponyo nå drømmer om, er å bli menneske og bo i huset på klippen ved havet sammen med Sondre, hennes elskede. Hun vokser seg mer og mer menneskelig, takket være sine magiske krefter. Men all bruken av magi rokker ved naturens balanse og setter landsbyen ved havet i fare. Hvordan skal hun kunne være med sin kjære Sondre på land?


Dette er en herlig klassiker av en animasjonsfilm for hele familien. Det er den åttende Studio Ghibli-filmen, skrevet og regissert av den kjente japanske animasjonsfilmskaperen Hayao Miyazaki.

Aldersgrense: 6 år
Språk: Norsk tale og undertekst