Knutsen Ludvigsen Rasputin bilde 2

Utekino på Kulturnatt: Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin

  • Fosenkaia
  • 17. september 17:15 18:30
1334779

Fredag 17. september setter vi opp storskjerm på Fosenkaia og inviterer til utekino! Ta med hele familien på en hyggelig kveld med filmen Knutsen og Ludvigsen og den Fæle Rasputin.

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival gleder seg til utekino 17. september under Kulturnatt på Fosenkaia med visninger av filmen Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin for alle barn mellom 5 til 100 år. Senere på kvelden viser vi Det første store togrøveriet med selveste Sean Connery i hovedrollen og muligheter for noe godt i glasset servert av Restaurant Troll. Filmvisningene er i samarbeid med Trondheim kommune, som en del av kommunens markering av at Dovrebanen feirer 100 år.

Knutsen og Ludvigsen og den fæle Rasputin handler om trønderne Knutsen og Ludvigsen. De er to gode venner som bor i en togtunnel. De synger, spiller, krangler, surrer, tuller og tøyser dagen lang. Som kjæledyr har de en grevling . Alt er vel, inntil den vakre Amanda plutselig en dag ramler inn i tunnelen. Hun trenger hjelp til å finne sin professor-pappa, som er kidnappet av den onde bergenseren Rasputin. Knutsen og Ludvigsen er ikke sene med å tilby sin hjelp. Det tar imidlertid ikke lang tid før Amanda skjønner at disse to surrebukkene har en lei tendens til å skape mange tidkrevende kaossituasjoner.

Arrangementet er gratis, men grunnet smittevern er det begrensede plasser og førstemann til mølla på billettene.

Kosmorama 20180914 1937

Våre beste utekinotips:

Filmvisning under åpen himmel er en unik opplevelse, men det er viktig å ta noen forholdsregler så man ikke fryser!

Sjekk alltid værmeldingen og kle deg etter den. Husk at det kan bli litt ekstra kjølig når man sitter i ro, så det er fint å ha med et ekstra lag.

Det kan være fint å ha med noe å sitte på for å isolere best mulig og holde varmen. Kanskje du har et sitteunderlag eller et pledd? Et skikkelig insider-tips er også at man kan ha med sovepose og dra den over beina hvis det er kaldt!