Kulinarisk utekino: KIKIS BUDSERVICE (1989) og WHISPER OF THE HEART (1995) med Edoramen

  • Edoramen
  • 11. mars 13:00 20:00
Aqf GO2r

Kosmorama Trondheim internasjonale filmfestival i samarbeid med Edoramen restaurant inviterer til en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige!

Lørdag 11. mars setter vi opp storskjermen utenfor Credo sine lokaler for å vise filmene KIKIS BUDSERVICE (1989) og WHISPER OF THE HEART (1995). Kom til Lilleby og opplev disse japanske filmklassikerne fra legendariske Studio Ghibli under åpen himmel! Filmvisningen blir akkompagnert med en skål varmende ramen fra Edoramen. Nudlene serveres i løpet av hver av filmvisningene av Edoramen, Michelinstjerne-restauranten Credo sin ramensjappe. Opplev en helt unik kombinasjon av japansk ramen og trønderske råvarer.

Selv om ramenskålen er varm, anbefaler vi deg å kle deg godt til utekino!

Studio Ghibli har siden 1980 tallet håndtegnet noen av de mest kjente japanske filmene i moderne tid. Filmene er både spektakulære og storslagne, men også nære og følsomme.

KIKIS BUDSERVICE kl.13.00 har norsk tale og passer for alle, inkludert barnefamilier. WHISPER OF THE HEART kl.17.00 vises med japansk tale og engelsk teksting, og har anbefalt aldersgrense 11 år.

Kikis budservice 2 jpg

KIKIS BUDSERVICE (1989)

Visning kl.13.00 med norsk tale

Kiki fyller 13 år og det betyr kun én ting - hun må flytte hjemmefra! Dette høres kanskje skummelt ut for mange, men ikke for en heks som Kiki. Det er faktisk helt vanlig at alle hekser hopper opp på sopelimen og flyr avgårde ved første fullmånekveld. Bli med Kiki og den svarte katten hennes Jiji på et spennende eventyr i denne fantastiske Studio Ghibli-filmen.

Whisper of the Heart 3

WHISPER OF THE HEART (1995)

Visning kl. 17.00 med japansk tale og engelsk tekst

Shizuku er oppslukt av bøker og de verdenene som utfolder mens hun blar i sidene. En dag oppdager hun et navn på lånekortet til en bok fra det lokale biblioteket. Hvem kan denne personen være? Er hun i ferd med å oppdage noe eventyrlig eller romantisk slik som i bøkene? Whisper of the Heart er en fortelling om hverdagens magi, ung kjærlighet og nysgjerrighet.

Om arrangementet:

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er ekstremt stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.

Visningene er støttet av Nordr eiendom.