UTSOLGT: Kulinarisk kino // PIG (2021) på Spontan

  • Spontan
  • 05. mars 19:00 21:00
Arrangement 16 9 PIG

Spontan og Kosmorama inviterer til middag og visning av Pig (2021)

Spontan og Kosmorama inviterer til Kulinarisk kino! Spontan disker opp en fem-retters meny med trøffel som rød tråd. Menyen vil koste 1345,- per person, og det vil selvfølgelig være mulig å kjøpe tilpasset drikkemeny på restauranten.

Nicolas Cage spiller hovedrollen i Pig (2021), hvor vi følger en trøffeljeger som legger ut på en noe bisarr jakt på sin kidnappede trøffelgris. Når filmens viktigste figur er en trøffelgris er det naturlig å la den svært ettertraktede soppen ta styringa på menyen.

Om filmen
Hva gjør du når noen stjeler grisen din? Du lager en plan om å få den tilbake, koste hva det koste vil. Nicolas Cage spiller en einstøing av en mann som får dette dilemmaet når hans elskede trøffelgris kidnappes. Jakten leder ham til Portland, hvor han blir konfrontert med sin fortid. Filmen har engelsk tale, norsk tekst og aldersgrense 15 år.

Om arrangementet
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Vennligst ta kontakt hvis du har noen allergier. Dørene åpner kl.18.30, og filmen starter kl.19.00. Vinbaren er også åpen fra 15.00 før arrangementet.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.