UTSOLGT: Kulinarisk kino // THE GRAND BUDAPEST HOTEL (2014) på Alma’s bar og kjøkken

  • Alma’s bar & kjøkken
  • 05. mars 18:00 20:00
9 16

Alma’s bar & kjøkken og Kosmorama inviterer til middag og visning av The Grand Budapest Hotel (2014)

Velkommen til Kulinarisk kino med Alma’s og Kosmorama! Vi viser Wes Anderson sin fantastiske The Grand Budapest Hotel på Alma’s samtidig som du får servert en unik 3-retters inspirert fra filmen.

Om filmen:
Wes Anderson rendyrker sin særegne visuelle stil i denne fornøyelige filmen, som utspiller seg på et luksusshotell i mellomkrigstiden. Ralph Fiennes spiller hovedrollen som en concierge som blir venn med en lobbygutt, samtidig som et et kunsttyveri og en enorm familieformue skaper forviklinger blant hotellets gjester og ansatte. Filmen har engelsk tale, norsk undertekst og aldersgrense 12 år.

Om arrangementet:
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Vennligst ta kontakt hvis du har noen allergier. Filmen vises kl. 18.00 på Alma’s bar og kjøkken. Dørene åpner 17.30.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.