FÅ BILLETTER IGJEN: Kulinarisk kino // Coffee and Cigarettes på Bula Neobistro

  • Bula Neobistro
  • 06. mars 17:00 21:00
Coffee and cigarettes

Bula Neobistro og Kosmorama inviterer til middag og visning av Coffee and Cigarettes

Bula Neobistro og Kosmorama ønsker velkommen til en uforglemmelig helaften med filmvisning av den evig kule Jim Jarmuschs film Coffee & Cigarettes etterfulgt av fem-retters på Bula.

  • Filmen vises på Prinsen kinosenter kl.17.00.
  • Maten serveres på Bula Neobistro ca. kl. 19.00.

På Bula vil det være et community table med 14 plasser, og ellers bord til mindre og større grupper.

Om filmen
Denne stjernespekka antologifilmen av den eksentriske kultregissøren Jim Jarmusch tar for seg små og store samtaler som foregår over kaffe, sigaretter og gjerne noe god jazzmusikk. Filmet over 17 år, har Jarmusch samlet mennesker og skapt unike fortellinger, blant annet får vi se Bill Murray, Wu Tang Clan. Iggy Pop, Tom Waits og Jack og Meg White fra bandet The White Stripes. I tillegg spiller Cate Blanchett både seg selv og sin fiktive kusine.

Filmen har engelsk tale og er tillatt for alle aldre.

Om arrangementet
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Filmen vises på Prinsen kinosenter kl.17.00, og maten serveres på Bula Neobistro ca. kl. 19.00. På Bula vil det være et community table med 14 plasser, og ellers bord til mindre og større grupper.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.