UTSOLGT: Kulinarisk Kino // Ratatouille med Gubalari

  • Gubalari / K-U-K, Kjøpmannsgata 38, 7011, Trondheim
  • 07. mars 18:00 21:00
NY Fult bilde med fargefilter

Gubalari, K-U-K og Kosmorama inviterer til middag og visning av Ratatouille (2007).

Velkommen til Kulinarisk kino med Gubalari på K-U-K, hvor vi viser den fantastiske Disney-klassikeren Ratatouille! Det vil bli servert en filminspirert 5-retters bestående av bær, ost og soppkorn, potet og purreløksuppe, confitert kyllinglår, ratatouille og créme brûlée. Maten serveres under filmvisningen, med noen pauser for servering.
Det vil også bli mulighet for kjøp av drikkemeny på arrangementet.

Om filmen

Ratatouille er en moderne kulinarisk klassiker fra Disney. Opplev det franske kjøkkenet gjennom øynene til ei rotte! For Remy er ei rotte utenom det vanlige. Mens de andre rottene spiser hva enn de kommer over, så har Remy en unik evne og interesse for å sette ulike matretter sammen for å skape kulinarisk magi. Samtidig er ikke akkurat et menneske-kjøkken det beste stedet for ei rotte. Hvordan skal han da få oppfylle sin store drøm om å lage mat? Her kommer en ganske så udugelig menneskelig kokk inn - Alfredo Linguini. Filmen har engelsk tale, norsk undertekst og aldersgrense 6 år.


Om arrangementet

Dette arrangementet er i første rekke rettet mot et voksent publikum, men dersom noen ønsker å ha med yngre gourmet-elskere er det lov

Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med dem du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Vennligst ta kontakt hvis du har noen allergier. Filmen vises kl. 18.00 på Kjøpmannsgata Ung Kunst. Dørene åpner 17.30.

Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er svært stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg.