Badefilm //Haisommer (1975) på Pirbadet

  • Pirbadet
  • 09. mars 20:00 22:15
Arrangement 16 9 JAWS

Ta deg en svømmetur i et av Pirbadets basseng samtidig som du ser den ultimate vannskrekk-filmen Haisommer (1975). Vi rigger opp storskjerm og bardisk, mens du stiller med badetøy og håndkle. Aldersgrense: 18 år pga skjenkebevilling.

Dørene åpner kl. 19:30.
Filmen vises ved et basseng på Pirbadet kl. 20:00.
Visningen varer i 2t 4 min.
Aldersgrense: Filmen har aldersgrense 15 år, men arrangementet har 18-årsgrense pga. åpen skjenkebevilling.

Om arrangementet: Du må bytte din billett til bånd ved inngangen til Pirbadet. Kosmorama tar deg imot og bistår med dette. Billetten gir kun tilgang til svømmebassenget hvor filmvisningen foregår. Hvis du ønsker tilgang til Pirbadet i forkant av filmvisningen, så er det mulig å kjøpe dette for 110,- på Pirbadet samme dag som visningen (9.mars). For praktisk info om Pirbadet, se her. Det er lov til å ta med egne badedyr, oppblåsbare madrasser etc. Merk at billetter til filmvisningen kjøpes via Kosmorama på Hoopla, billetter til ekstra bading på Pirbadet kjøpes på Pirbadet.

Om filmen: Martin Brody er nyansatt politimester i den lille feriebyen Amity Island. Når en hvithai går til angrep på badegjestene med fatale konsekvenser, prøver Brody å stenge stranda – men møter sterk motstand fra ordføreren. Dermed må Brody ta saken i egne hender. Han får hjelp av marinebiologen Matt Hooper og haijegeren Quint. Sammen legger de ut på en farefull ferd for å drepe det morderiske udyret. Jaws ble Steven Spielbergs store gjennombrudd som filmregissør. Musikken til John Williams, som har et hovedtema som tar utgangspunkt i kun to noter, er like ikonisk som den er faretruende. Haisommer ble en enorm kinosuksess i 1975 og skremte en hel generasjon fra å bade. Tør du hoppe uti?